CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Veckan som gått

Halloj bloggen!

 

Ja då har jag gått hemma en vecka redan, det har gått väldigt fort, jag har haft fullt upp. Men ja, jag tar det från början.

Min sista arbetsdag förra torsdagen var ganska tråkig, jag jobbade med högsta chefen (som jag inte kom överens med längre) och hon sa nästan ingenting, så det var väldigt segt.
Strax innan jag slutade så kom två av mina arbeteskamrater förbi för att säga hejdå, och även lämna en blomma, så snällt, tack <3
Sedan fick jag faktiskt också en avskedspresent av högsta chefen, vilket jag aldrig trodde att jag skulle få. Det var en stor korg med kaffe, te, kolor och choklad. Jättesnällt, men så stelt det kändes när jag fick den, jättekonstig känsla.

 

Efter jobbet mötte jag upp älsklingen i stan som fick bära med sig alla presenter hem innan jag åkte hem till Malin. Vi hade en trevlig eftermiddag, bytte julklappar och tog det lugnt. Jag fick en jättefin blå stickad kofta, tack <3
Framåt kvällen hade jag bokat bord på Pasta haus för mig och några till. Vi hade en trevlig och mysig kväll med god mat och massa prat. Då fick jag också en avskedspresent, den här gången av Ida. Det var en stor och jättefin orkidé, tack <3 Bild kommer längre ner.

 

Under fredagen var jag på arbetsförmedlingen för att ändra mig till arbetssökande, och efter det blev det lunch i stan med älsklingen.

 

Den helgen tog vi det väldigt lugnt, vi var trötta bägge två, så vi storhandlade typ bara.

I måndags och tisdags storstädade jag här hemma, eller ja, så mycket som jag kunde innan min ena hand inte ville vara med längre.
I tisdags kväll var mamma och syrran här. Vi åt god middag, kycklingsallad, och gick igenom min garderob ordentligt, något jag tycker är jättetråkigt i vanliga fall, men nu kände jag mig ganska tvungen när jag faktiskt kommer att använda mer av mina egna kläder nu, och inte arbetskläder längre.

 

I onsdags var jag ute på Öckerö en sväng, var på banken för att hämta mitt bank-idkort, följde också med pappa på lite småsaker innan jag åkte hem igen. Väl hemma kände jag mig verkligen helt slut, något jag alltid gör när jag har varit därute. Det är väl att det är så mycket minnen som väcks till liv igen som gör att jag blir så himla trött. Så ja, väl hemma igen så tog jag det bara lugnt resten av dagen.

 

I torsdags blev det en heldag på Gekås Ullared med mamma och syrran. Vi var där i nästan 6 timmar. Något som var väldigt härligt var att det var väldigt lite folk, det var inte kö någonstans. Till provrummen kunde man bara gå rakt in, man behövde inte ens leta efter ledigt, och i restaurangen var det jättelite folk också, det var inte ens kö i kassorna, så det var väldigt härligt. Det gjorde liksom att man kunde kolla på saker och ting i lugn och ro. Så i mitten av januari är med andra ord perfekt att åka dit för att slippa trängas.
Jag var hemma strax efter kl 20, så efter att jag hade packat upp allt som jag hade köpt så slocknade jag, helt slut efter denna dagen.
Tack mamma och syrran för en trevlig och mysig dag <3

 

Igår kände jag mig helt slut efter gårdagen så då tog jag det bara lugnt hela dagen.
Idag har jag inte heller gjort så mycket, varit och handlat och nu ikväll lagat god mat som vi skall äta snart.

 

 

 

//CarroEllen