CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Året som gått del 2

Del 1 hittar ni här (klick)

 

 

Under hösten åkte mamma och jag ner till syrran i Malmö. Vi hade en jättetrevlig och mysig helg. Vi åkte till en affär som syrran hade förklarat som en blomsteraffär med mycket annat också. Det jag såg framför mig då var precis vad hon sa, en liten butik fullproppad med grejer, men där hade jag helt fel. Hon hade rätt i att denna affären hade typ allt möjligt, inklusive en halloween-utställning, en runda som man fick gå där det föll stora tygspindlar från taket, saker som lät högt osv.

Den helgen var vi ocskå i Ystad och gick runt där. Ystad är verkligen en jättetrevlig och mysig stad.

 

Under november fick älsklingen och jag äntligen åkt till Varberg, något som vi hade försökt planera in sedan augusti. Vi hade två jättehärliga och mysiga dagar där, med massa god mat, bad och avslappning, just precis vad vi behövde just då.

 

Under november hände något på jobbet. Den högsta chefen som jag har jobbat ihop med i många års tid, och oftast kommit överens med, vände sig helt plötsligt mot mig utan anledning. Detta har jag förklarat tidigare i ett annat inlägg som ni hittar här (klick). Detta blev bara värre och värre, jag lyckades aldrig få veta varför det blev så, jag har bara mina gissningar, och då handlar inget av det om mig som person. Jag försökte prata med den chefen så att vi kunde försöka komma överens, men det gick verkligen inte. Jag hade ett möte med henne och min närmsta chef, Jesper var med också, en tidig morgon i slutet av november, där vi försökte få fram och förstå varför det hade blivit så här, men vi fick inga direkta svar alls, allt vi fick var elaka kommentarer. Detta mötet hade vi en fredag, så hela den helgen kunde inte jag tänka på något annat än alla elaka kommentarer som jag hade fått av den högsta chefen.
Under måndag morgon, dagen som delvis skulle ändra mitt liv, skulle jag jobba med just den chefen, så jag försökte prata med henne, men allt jag fick tillbaka var ännu en gång elaka kommentarer. Den morgonen på jobbet slutade med att jag sjukskrev mig, smällde igen dörren och gick därifrån, då var måttet rågat. Bara några få timmar senare hade jag sagt upp mig.
Sedan detta hände så har det, tro det eller ej, känts som att det varit en annan stämning på jobbet, lugnare typ.

Idag har jag bara två arbetspass kvar där, och under januari skall jag söka lite utbildningar eller kurser som kommer börja lite senare, men så länge jag vet att det kommer hända något annat så känner jag mig ganska lugn, nu vet jag att jag kommer att få bra hjälp med att hitta utbildningar och kurser.

 

Ja vad skall jag mer säga om 2018, jag känner att jag tack vare en fantastiskt bra närmsta chef har fått lära mig en del nya saker på jobbet, så som beställningar, inventering och sådana saker, tack <3

 

Ja, detta var min sammanfattning av året som gått, nu lämnar vi 2018 bakom oss och välkomnar 2019 med massa nya händelser, och början på ett nytt liv för min del.

 

 

Gott nytt år alla bloggläsare! =)

 

//CarroEllen