CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

9 arbetspass kvar

God morgon bloggen!

 

Jag vill bara först tacka för alla fina kommentarer på förra inlägget <3

 

Då var det lördag igen och imorgon är det redan tredje advent, vad hände med december i år? I vanliga fall tycker jag att just december brukar gå lite långsammare, jag brukar hinna julpynta och julpyssla lite, men i år har jag inte hunnit med något sådant alls hittills, och den här helgen har vi fullt upp. Jag hoppas att jag får fixat lite nästa vecka då jag jobbar två kortdagar. Sedan brukar jag nog vara mer taggad över jul än vad jag är i år. I år har jag för mycket annat i huvudet, samtidigt som hela min familj skall vara splittrad på jul, och det blir första julen utan morfar. Men ja, vi skall vara hemma på jul i alla fall med Jespers familj, så det skall bli mysigt och trevligt. 

Jag är äntligen klar med alla julklappar i alla fall, eller jag har bara en morgonjulklapp till Jesper kvar att köpa, han önskar sig samma sak varje år, dock brukar det inte gå att få tag i längre så här långt fram i december, ica maxis egengjorda marsipangris, men jag har ett par reservplaner om det inte finns.

 

Idag är det dags för julbord ute på Hälsö, och imorgon lilljulafton hos mamma, fira julafton lite tidigare i år med min familj, skall bli mysigt. Nu hoppas jag bara att jag orkar julbordet idag då jag har lyckats bli förkyld. Älsklingen var ju sjuk i början av veckan, så han har smittat mig, och i onsdags var vi två stycken som var sjuka på jobbet, så jobbade lite kortare då bara.

 

Ja nu har jag bara 9 arbetspass kvar på Subway. Det är fortfarande ganska blandade känslor faktiskt, men det kommer att bli bra så småningom. Jag har ju liksom tänkt på detta i flera års tid nu att sluta på Subway, men jag har aldrig kommit till skott, och inte riktigt heller haft råd att bara säga upp mig, så så sätt känns det väldigt skönt nu. Så nu väntar jag bara på att det skall komma upp lite kurser och utbildningar den 6 januari för att sedan träffa studievägledaren igen i mitten av januari.

 

Nu är det nog dags att gå upp och äta lite frukost. Ha en bra dag alla bloggläsare! =)

 

//CarroEllen