CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Några dagar i Varberg

Godkväll bloggen!

 

Ja då var älsklingen och jag hemma igen efter ett par dagar på spa i Varberg. Vi har haft det jättehärligt och mysigt. Ätit massa god mat, badat och bara slappat, det var verkligen välbehövligt nu. Och dessutom har vi varit lediga från jobbet två dagar, just precis vad som behövdes det också.

Bilder kommer längre ner.

 

Imorgon är det då dags för jobb igen, och under eftermiddagen skall jag äntligen få träffa en studie- och yrkesvägledare igen, och denna gång förhoppningsvis en som kan hjälpa mig ocskå.

De senaste två veckorna har känslan alltmer smugit sig på att jag åter igen är i stort behov av att hitta annat jobb, eller börja plugga. Nu har lite känslan som jag hade det sista när jag var på Stigs center börjat göra sig påmind igen. Aldrig att jag trodde att det skulle bli dåligt på detta stället också. För en vecka sedan fick jag veta att ena chefen har lagt på en timme extra för mig i veckan från och  med nästa vecka, utan att ens prata med mig om det. Men tydligen var det något om att jag alltid har jobbat en timme för lite i veckan utan att jag har vetat om det. Så den senaste veckan har jag försökt googla på detta, om chefen ens får lov att göra så utan att prata med mig först, men utan framgång. Idag är jag ju liksom inte ett dugg intresserad av den extra timmen som jag tydligen aldrig har fått. Så från och med nästa vecka kommer jag att jobba olika tider varje dag. Det har jag inte en aning om hur det kommer att fungera, eller troligtvis dåligt  eftersom att jag är så van vid att jobba samma tider varje dag. Så jag kommer ju att bli helt koko över detta. Jag har inte fått pratat ordentligt med chefen om denna timmen än, men jag är ju inte ett dugg intresserad av den eftersom att jag inte kommer orka. Så ja, vi får väl se hur detta blir. Just nu känner jag bara att jag hade kunnat säga upp mig vilken dag som helst och bara gå hemma sedan om jag inte hade hittat ett jobb innan dess. Så ja, vi får väl se hur detta blir.

 

Ne, nu kanske jag skall ta vara på de sista timmarna innan denna kortsemestern är över, inte tänka på jobb förrän imorgon igen.

 

 

 

//CarroEllen