CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Lördag 17/11

God morgon bloggen!

 

Då var det äntligen helg igen. Just nu känns saker och ting bara så segt. Jag jobbar ju full ut nu vilket kroppen inte tycker om, så jag känner mig väldigt trött på jobbet nu, mer än vad jag har gjort sedan jag började där jag är idag. Jag väntar just nu på att få körkortsintyg vilket verkar ta väldigt lång tid, och även på att studievägledningen skall höra av sig igen för att få en tid där.

 

Ne nu till en lite roligare grej. Jesper och jag har äntligen fått bokat Varberg igen, och denna gång blir det till att vara ledig från jobbet i två dagar. Det skall bli väldigt härligt att få åka dit igen och bara ta det lugnt och äta massa god mat.

 

Nu känns det faktiskt som att julen närmar sig tycker jag. Det mörknar så tidigt nu, folk har börjat sätta upp ljusslingor ute, och denna helgen har tydligen Nordstan julpyntat, och även jul på Liseberg öppnat. Det är ändå lite mysigt. Både Jesper och jag har börjat med julklappsinköpen. Jag är nästan klar, har bara några saker kvar att köpa, men det är härligt att vara tidig med det vissa år, då slipper man trängas med alla andra i stan.

 

På fredag är det ju black friday, och jag skall nog in till stan en sväng med mamma för att kolla lite. Däremot blir det inga elektronikaffärer, känns som att det är där det är mest folk sådana dagar. Så får se om jag hittar något då. Jag har ett par julklappar som jag hade velat köpa, sedan kanske också något till mig själv.

 

Idag får vi se lite vad som händer, har lite småsaker att göra. Behöver bla. kolla efter ny dator till mig. Tidigare i veckan så gick min dator sönder, jag skulle bara fälla ihop den när det bara small till och ena fästet till skärmen lossnade. Tur som jag hade så lyckades älsklingen laga den någorlunda, men jag borde undvika att ändra skärmen. Så vi får se hur länge till den håller. Det är ju så himla svårt att köpa ny dator. Jag gör ju så mycket olika saker på datorn också, både lätta saker, och även lite då och då lite tyngre, spel eller försöker redigera lite klipp och så. Så jag kan ju inte direkt byta ner mig mot vad jag har idag, utan en ny dator till mig ligger ju på runt 10 000 kr. Sedan har jag ganska många krav på en dator också, så det är inte helt lätt att hitta en som jag tycker om, men vi får se.

 

Ne nu är det dags att gå upp och äta lite helgfrukost, kanelbullar och kaffe, mums! Och kl 10 är det melodikrysset igen, och även denna vecka är det fel i kryssplanen, men nu borde det vara sista gången då de äntligen har hittat felet.

 

//CarroEllen