CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Sjuk igen

Hejsan bloggen!

 

Sitter nu hemma och dricker varm choklad.

 

Hela denna veckan har jag känt mig ganska trött, somnat tidigt, men har bara trott att det har varit för att jag har börjat jobba fulltid igen. Men nej, igår på jobbet så hade jag verkligen ingen lust alls att jobba, jag kände mig redan då helt slut i hela kroppen. Sedan har jag också haft en stor blåsa i munnen i en vecka nu, däremot inget ovanligt. Men ja, igår eftermiddag när jag kom hem så var jag jättetrött, och redan kl 17 kände jag mig redo att lägga mig och sova. Under kvällen började jag frysa massor, och inatt har jag sovit med massa kläder på mig, täcke och en tjock filt, och ändå frusit. Så jag somnade tidigt igår, och då också vaknade tidigt imorse, och nu under morgonen så har jag haft feber, ont i halsen, tung i huvudet och ont i hela kroppen. Jag har ju redan varit sjuk en gång denna hösten, hoppades på att det skulle räcka...

Så ja, idag blir det en lugn hemmadag, vilket vi också hade planerat som tur är.

 

I torsdags var det ju "World sandwich day" på jobbet, men vi hade inte alls så mycket att göra som vi hade tänkt oss, även om det var mer än vanligt. Subway hade gjort alldeles för dåligt med reklam för det i år, men ja, det gick bra i alla fall och var lite roligt ändå, dock tyckte inte mina händer det, så får se lite vad som händer nu.

 

Ne usch, nu känns det som att det bara blev massa klag i detta inlägget, men kände att jag behövde skriva av mig lite.

 

Idag har jag i alla fall tänkt att jag eventuellt skall beställa lite julklappar, och skriva brev. Kanske också städa i mitt skrivbord om jag orkar, annars blir det nog mestadels till att sitta vid datorn idag, kanske skall kolla på ett par serier som jag har glömt av.

 

Sedan i vintras så har jag suttit och löst melodikrysset nästan varje lördag, men vissa kryss är så himla svåra. Frågor om kompositörer och vem som skrivit texten, sådant har inte jag en aning om, eller filmmusik. Så idag lyckades jag ta en fråga, och förra veckan tog jag ett par frågor, dock var det extremt svårt förra veckan av annan anledning. Tydligen hade siffrorna slängts om någonstans på vägen från skiss till tryck i tidningar. Så man fick verkligen tänka till en extra gång förra veckan, men det var typ att allt var förskjutet en siffra har jag för mig. Så då var det ganska rörigt, men det gick att lösa ändå, och det var ganska roligt att följa alla kommentarer på deras facebook där folk försökte hjälpa varandra. Jag trodde ju, likaså många andra att det alltid var direktsänt, men just förra veckan var det inte det oturligt nog. Så denna veckans kryss började de med att gå igenom hela krysset hur det skulle se ut för den här veckan, och gissa vad, en siffra hade försvunnit på vägen i flera tidningar, idag igen. Så det var tur att han gick igenom det i början. Men den här veckan var det direktsänt så då fick folk veta det under krysstiden. Så typiskt. Nu hoppas vi att det stämmer nästa vecka, och att det är lite lättare. När det är melodifestivalen på tv så brukar melodikrysset ha schlagertema, och då brukar det vara ganska lätt tycker jag, men det är ett tag kvar tills dess.

 

//CarroEllen