CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Onsdag 31/10

Godkväll bloggen!

 

Sitter nu hemma i soffan och bara tar det lugnt, hör alla barn som skriker ute som går runt och spökar.

 

Denna veckan har jag jobbat så mycket som jag egentligen skall göra, så nu är sjukskrivningen slut. Men ja, hur har det gått nu då undrar säkert ni. Jo, det har ändå gått förvånadsvärt bra. Vänsterhanden är nästan helt bra, känner bara av det när jag lyfter tunga saker eller gör samma sak för länge. Högern däremot är inte riktigt lika bra, den har jag fortfarande ont i, och behöver fortfarande använda handledsskyddet. Jag kan fortfarande inte preppa grönsaker på jobbet, vilket är lite jobbigt, och inte heller lyfta för tunga lådor. Så jag tänker att jag får se hur det går imorgon, och så kanske jag får ringa vårdcentralen på fredag igen om det inte känns bättre efter imorgon.

Sedan har jag ju fortfarande ont i mina fötter, och det känns mer nu när jag jobbar fulltid, men ja, det är bara att stå ut ett tag till, jag skall ju så småningom göra något helt annat.

 

Imorgon är det "world sandwich day" på Subway, vilket betyder "köp en sub, få en sub" Detta kom till Sverige förra året, och då hade vi jättemycket att göra, så i år räknar vi faktiskt med att ha ännu mer att göra än förra året eftersom att det dessutom är under höstlovet i år. Så ja, imorgon lär jag vara ganska trött när jag kommer hem under eftermiddagen. Jag har varit helt slut dessa 3 dagarna hittills bara för att jag har jobbat fulltid. Men det skall bli roligt ändå hoppas jag. Vi har rustat upp med mycket personal, och idag när varorna kom så stod jag och en annan person och kliade oss en stund i huvudet över hur vi skulle få plats med allt i kylen. Efter en stund med tetris av kartonger så lyckades vi tillslut.

 

Till helgen får vi se lite vad som händer, kanske skall försöka beställa lite julklappar som jag faktiskt redan har hittat till några personer, och skriva brev. Jag har haft en brevvän nu sedan ett par år tillbaka, men det senaste halvåret har inte vi haft någon kontakt pga fel adress, så det hoppas jag fungerar nu igen.

 

Just det ja, en helt annan sak. Jag kommer inte ihåg om jag har skrivit om det tidigare, men för ett par veckor sedan upptäckte vi att vi hade fått yngel i akvariet, sugproppar som jag kallar dem. Och nu har de börjat titta fram lite från slottet där de gömmer sig. Pyttesmå fiskar verkligen. Så nu skall det bli intressant att faktiskt få se hur många det är.

 

Ne, nu är det dags att gå upp och fixa lite middag, älsklingen kommer hem senare ikväll så just ikväll får jag bestämma vad jag vill äta. Vad tror ni att det blir? Lax med pasta, Carromat, mums! 

 

//CarroEllen