CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Söndag 28/10

God morgon bloggen!

 

Ja idag blir det ett väldigt tidigt inlägg. Jag brukar typ alltid hålla koll på när man skall ställa om klockan, men den här gången hade jag inte det, så jag blev ganska förvånad när jag vaknade imorse kl 5:50. De senaste kvällarna har jag somnat ganska tidigt, så har också vaknat lite tidigare. Men ja, den här veckan har jag också öppnat på jobbet varje dag, så jag har fått gå upp tidigt igen vilket ändå är ett par veckor sedan jag fick göra.

 

Denna veckan har känts lite lugnare än vad de senaste veckorna har gjort vilket är väldigt härligt.

I tisdags fyllde älsklingen år, och han ville gå på Universeum, så det gjorde vi. Jag slutade redan kl 13 så det var väldigt lugnt där då vilket var väldigt härligt. Vi var ändå där i några timmar och kollade på alla djuren och så. Jespers favoriter är sengångarna, så de gick vi tillbaka och kollade på ett par gånger.

I deras butik fick jag faktiskt köpt två julklappar, och Jesper köpte två julklappar till mig som jag ville ha.

Under kvällen mötte vi upp delar av våra familjer för att gå och äta middag på Pasta plus. Det var väldigt mysigt och trevligt, och god mat, och jättegod Tiramisu.

 

I torsdags mötte jag upp mamma i stan efter jobbet för att kolla på skor till mig. Efter lite provande så hittade jag ett par skor, så de försöker jag gå in den här helgen här hemma.

Senare under eftermiddagen skulle jag tillbaka till arbetsterapeuten för att göra en ny bedömning av handlederna. Och ja, det har väl blivit lite bättre sedan jag var där sist, men inte så mycket som jag trodde. Men ja, nu skall jag i alla fall försöka använda handledsskydden mindre, och även testa att börja lyfta lite tyngre saker på jobbet. Dock känner jag mig fortfarande orolig över hur det kommer att bli om jag börjar göra grönsakerna på jobbet. Jag har ju testat bara lite ett par gånger de två senaste veckorna, men då har jag haft ganska ont efterråt, så ja, vi får väl se hur detta går. Imorgon skall jag också börja jobba fullt igen. Jag ringde vårdcentralen då jag ville ha en uppföljning, men eftersom att läkaren hade skrivit att jag troligtvis är bra efter dessa två sjukskrivningarna så ville de att jag skulle testa ett par dagar först.

 

I fredags kom Malin hit några timmar. Vi lagade middag, kycklingsallad, och bakade en bärsmulpaj, mums! Vi kollade också på en serie som mamma hade tipsat mig om, "Sthlm rekviem" En svensk deckarserie som var väldigt bra. Tack Malin för en trevlig kväll <3

 

Igår grejade älsklingen och jag här hemma. Vi städade, storhandlade och tvättade en del. Vi bakade också en tårta igår kväll. Idag skall jag nämligen ha lite födelsedagsfika här hemma för Hälsögänget får jag kalla de för då, pappa, hans fru, farmor och farfar. 

Just det ja, igår kom första snön här, dock lade den sig inte, men den yrde runt en del, och inatt har det varit minusgrader, så äntligen har elementen kommit igång här hemma. Vi har samma problem varje år med elementen, att det tar lång tid innan de kommer igång, och det är inte heller något som bostadsbolaget gör något åt trots att många har klagat på det i flera år. Då har ändå vi det varmare än vad många andra lägenheter runtom här har det.

 

Ne nu är det nog dags att gå upp och äta lite frukost.

 

Hoppas att ni också har haft en bra helg så här långt.

 

//CarroEllen