CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Söndag 9/9

God morgon bloggen!

 

Ja då var det söndag igen och tanken är att jag skall gå till jobbet imorgon, men jag känner mig faktiskt tveksam till att om jag verkligen kommer klara av att jobba hela veckan. Jag var hos läkaren i torsdags och de sa också att det var överansträngning, så jag fick några handledsskydd som jag skall ha när jag gör något, tex jobbar eller grejar här hemma. Här hemma har jag ju försökt ta det så lugnt jag har kunnat med händerna. Men ja, de sa också att jag hela tiden skall tänka på att ha handlederna så raka som möjligt. Så ja, jobba med de skydden vette sjutton hur det kommer att fungera, eller jo, det kommer det inte att göra. Kanske lite dum som jag var så tänkte jag att jag kan gå tillbaka till jobbet efter en veckas vila, och jag hade ju kunnat sjukskriva mig mer, men jag tackade nej till det eftersom att det kändes helt okej just då. Så ja, vi får väl helt enkelt se vad jag klarar av att göra på jobbet imorgon. Jag har också fått mailat arbetsförmedlingen om att jag måste ha hjälp nu med att hitta nytt jobb då jag inte kommer kunna vara kvar inom restaurang, så får se om de svarar där.

 

I onsdags var Jespers bror här på tacomiddag, det var trevligt, och i torsdags var jag ju hos läkaren.

I fredags var jag och hämtade ut ett paket, några spel som vi hade köpt, sedan åkte jag till Jespers jobb och satt med där en stund innan vi åkte till mamma. Väl hos mamma så åkte mamma och jag till Bäckebol, Jesper ville inte följa med. Jag skulle nämligen kolla på byxor att ha i skogen, typ sådana vandringsbyxor. Efter lite provande så hittade jag faktiskt ett par, och köpte också ett par vandringskängor, också att ha i skogen. Så de hoppas jag kunna få använt när vi skall till Brevika om några veckor. Bilder kommer längre ner.

Sedan hade mamma beställt lite kläder till mig, ytterligare lite kläder från Rabalder som hade kommit. Så nu behöver jag nog inte köpa nya kläder på ett tag.

Vi hade en trevlig kväll, köpte med oss thaimat som vi åt hos mamma, och så satt vi och spelade spel, jättemysigt.

 

Igår var det äntligen dags för chokladkalaset som vi hade sett fram emot så mycket. Tydligen var detta deras sista år på Eriksberg, nästa år skall de vara i någon nybyggd arena i Mölndal. Men ja, tyvärr var mässan en besvikelse för oss i år. Den var betydligt mindre än tidigare. Jag har tre ställen som jag brukar köpa ifrån, och enligt hemsidan så skulle i alla fall två av de vara med, men vi hittade ingen av de ställerna, så det var väldigt tråkigt. Vi brukar ju köpa en del där, men i år blev det inte alls mycket. Jag köpte lite nötter och två chokladkakor, och vi var klara efter 1 timme, så det var väldigt tråkigt, men vi får hoppas på att det är större nästa år i nya lokaler. Så ja, resten av dagen igår tog vi det bara lugnt, testade de nya spelen.

 

Idag blir det till att städa akvariet, storhandla och laga mat ikväll.

 

Nu märks det verkligen att hösten är påväg. Trots att det har varit över 20 grader vissa dagar så tycker jag ändå att det känns lite svalare och som lite annan luft. Nu får vi bara inte hoppas att det blir en väldigt regnig höst. Det känns alltid lite deppigt när sommaren är över, men samtidigt tycker jag att hösten är väldigt härlig också. Och denna sommaren kan man ju verkligen inte klaga på. Nu längtar jag tills man kan börja ta på sig lite tjockare och mysiga tröjor igen.

 

 

 

 

 

 

//CarroEllen