CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Kulturkalaset och shoppat

Godkväll bloggen!

 

Sitter nu hemma vid köksbordet och bara tar det lugnt, har precis varit och handlat.

 

Ja då var denna veckan slut, och jag har haft en trevlig vecka, fast den har gått ganska segt tycker jag.

I veckan har det varit kulturkalaset i stan, så i onsdags träffades Jesper och jag i stan för att kolla runt lite, och äta lite mat. Det var trevligt och mysigt, men på kvällen somnade vi tidigt, eller ja, det har jag gjort varje dag den här veckan. Det känns typ som att en förkylning är påväg att bryta ut, för jag har varit ovanligt trött, och för första gången på ett tag också haft ont i fötterna, inte alls roligt, men det skulle ju gå upp och ner ett tag nu, sedan är det förhoppningsvis borta i höst. Så ja, vi hade en trevlig eftermiddag i stan.

 

I fredags träffade jag mamma i stan, vi skulle shoppa lite. Vi hade haft mycket att göra på jobbet hela den dagen, men jag fick göra saker så jag kunde sitta ner en del, eller ja, sitta på knä i alla fall. Och så lyckades jag sluta lite tidigare eftersom att jag har fått börja tidigare ett par dagar den här veckan. Så jag var i alla fall inte helt slut i fredags. Efter att jag hade ätit lite mat i stan så gick vi till en klädaffär "Rabalder". De hade stor rea, och jag hittade en del kläder, 4 plagg blev det. Två stickade tröjor, en rosa blus och en rosa scarf. Sedan köpte jag också en ny bikini på Stadium. Efter det kände jag mig jättetrött så då begav vi oss tillbaka ner mot Brunnsparken. Där mötte jag upp Jesper, och mamma cyklade hem. Jesper ville äta middag på kalaset så vi gick runt en stund på Gustav adolfs torg innan han hade bestämt sig vad han ville ha. Jag åt ju tidigare så jag köpte bara en crepes med nutella och jordgubbar.

Efter den långa dagen, vi var hemma vid halv 8 på kvällen så somnade vi tidigt.

 

Igår gjorde vi inte så mycket, tog det mest lugnt vilket var väldigt härligt. Jesper köpte ett Monopol i stan i fredags, fast inte ett vanligt med spelplan, utan som kortspel istället, så det har vi spelat en del i helgen.

Idag har vi inte heller gjort så mycket, tvättat lite, städat bara lite och så var mamma här en sväng med en låda med saker som jag fick av morfar i vintras, så det har vi satt upp också.

Så ja, vi har haft en trevlig både vecka och helg, och imorgon är det jobb som gäller igen.

 

Ne nu är det väl dags att börja med middagen, ikväll blir det hamburgare med rostebröd och tacosås till, inte vanlig tacosås, utan med creme fraiche och tacokrydda, mums!

 

Här kommer först lite bilder på kläderna som jag köpte i fredags:

 

 

Hoppas att ni också har haft en härlig helg =)

 

//CarroEllen