CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Semester!

Halloj bloggen!


Ja då var det lördag, och älsklingen och jag har haft 5 dagar semester hittills. Det har varit väldigt härligt, men vi har gjort en del saker denna veckan, så jag har inte kommit in i semesterkänslan än, men den kommer väl snart hoppas jag.


Sedan sist jag skrev så har jag känt mig ganska nere och seg, sedan begravningen, så jag har inte orkat göra så mycket. Här hemma har jag inte orkat greja mycket alls som jag brukar, och jag har känt mig ganska trött, så därav den dåliga updaten här.


I veckan har vi varit i stan en sväng. Jag fick köpt kaffe till min kaffemaskin, och Jesper fick köpt både ny mobil och ny platta. Jag har också fått hem ett gäng böcker som jag beställde från Adlibris, så nu har jag att läsa i sommar. Sedan har Malin och jag varit ute på en riktig långpromenad, min första ordentliga promenad på flera år, och jag hade typ inte alls ont i fötterna. Fast ja, vi gick på mjuk eller ojämn mark typ hela vägen, vilket jag skall göra. Vi gick hela Torsviksrundan här i Torslanda. Det var jättehärligt, trevligt och mysigt. Vi såg massor av fåglar och jättestora björnlokor (de där växterna som kan bli flera meter höga och som konkurerar ut all annan växtlighet runtom). Tack Malin för en trevlig promenad. Under eftermiddagen åkte jag och hjälpte mamma med det sista i morfars lägenhet.


I torsdags var Jesper, hans pappa och jag ute och cyklade här i Torslanda. Jespers pappa ville se lite av det som finns kvar av Torslanda flygfält. Det var en trevlig och härlig tur, och den avslutades med lunch som vi hade köpt med oss, och bad nere i Torslanda havsbadskoloni, jättemysigt. Tack för en trevlig tur.


Igår hade vi en hemmadag här hemma. Jag brände mig lite för mycket i solen de två dagarna som vi var ute hela dagarna, så jag valde att stanna inne igår. Men ja, igår fick vi äntligen städat och grejat en del här hemma, fått gjort saker som jag tänkt göra under en längre period som inte har blivit gjort tidigare. Så det var väldigt härligt.


Idag får vi se lite vad som händer, men jag hoppas på en ganska lugn dag, kanske börja lite med min hemsida som jag har tänkt göra denna sommaren, och försöka planera lite vad vi skall hitta på veckan som kommer.


Bara i år har jag varit i Brevika 3 gånger, vilket är flera år sedan jag var så här tidigt under året. De senaste åren har det typ blivit 3 gånger per år. Och min tanke är att åka dit lite längre än 2 dagar i alla fall någon gång i sommar.

Men ja, vi har haft tre väldigt härliga och mysiga gånger i Brevika hittills i år, älsklingen har dock bara varit med en av gångerna, och den gången tog han en del kort, även på bina som min morbror har köpt ditupp, så de skall man vänja sig vid också, fast jag tror att jag snart kommer att se skillnad på om det är en geting eller ett bi som kommer flygandes, de flyger ju på lite olika sätt. Så ja, älsklingen tog en del kort på de också.


Avslutar nu med lite bilder från de två senaste gångerna i Brevika, bilder från Torsviksrundan kommer senare när jag fått kollat igenom de bilderna.


   


//CarroEllen