CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Torsdag 14/6

Godkväll bloggen!


Sitter nu i köket och väntar på att maten skall bli klar. Idag blir det kyckling med sparris och potatiskroketter och en egengjord örtsås till, mums!


Ja då var snart denna jobbveckan slut, den har gått väldigt fort. I måndags tog jag det bara lugnt efter jobbet har jag för mig. I tisdags var jag i stan med Malin, vi hade lite saker som vi behövde köpa. Jag behövde en liten handväska till begravningen, och det var skitsvårt att hitta. Sista affären vi var inne i så hittade jag en väska som i alla fall passade någorlunda till klänningen, och som inte var alltför dyr. Så den kvällen var jag hemma vid halv 8.

Igår grejade jag lite här hemma, och tog det lugnt, satt vid datorn, och idag har jag grejat massor efter jobbet. Först var jag och justerade mina glasögon lite, de blev lite sneda igår efter att jag hade tappat en kartong över de när jag hade de på mig, själv fick jag bara lite ont i armen efteråt, så det gick bra. Sedan var jag förbi maxi och handlade lite. Väl hemma så har jag städat lite och tvättat, och nu har jag sist fått packat. Imorgon åker jag nämligen med mamma och syrran till Brevika igen, Jesper får vara hemma och greja i helgen. Det skall bli väldigt trevligt att bara vara med mamma och syrran, det händer ju inte så ofta nu när syrran bor så långt bort. Men ja, vi skall greja en del däruppe, och kanske ta lite trevliga kort igen. Det är så härligt däruppe för där kan jag bara gå ut med kameran och ta kort på så himla mycket saker, mycket blommor och sådant, jättemysigt. Så nu hoppas vi på någorlunda bra väder i helgen, så länge det inte regnar så är jag nöjd.


Nu har jag börjat räkna ner till semestern. Vi jobbar bara två veckor till, sedan har vi semester i 4 veckor, längtar verkligen, och nästa vecka är ju kortvecka eftersom att det är begravning och midsommar, så 9 arbetsdagar tror jag att jag har kvar innan semestern, underbart!


Ne nu är det snart dags att äta.


//CarroEllen