CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Söndag 27/5

Godkväll bloggen!


Sitter nu hemma i soffan och bara tar det lugnt, tänkte försöka sova tidigt ikväll. Det är ju jättehärligt att det har varit sådant här sommarväder ett par veckor nu, men tyvärr är det alldeles för varmt i vår lägenhet. Vi får inte vädrat ut ordentligt innan det är dags att sova, så jag vaknar i alla fall en gång, oftast fler varje natt för att det är så varmt. Men ikväll känns det som att det är lite svalare, så hoppas få sova hela natten inatt.


Ja nu var det ett par veckor sedan jag skrev här sist. Och ja, de senaste veckorna har bara flugit förbi. Förra veckan var Jesper i Sthlm på mässa två dagar, och då sov jag hos mamma. Det var mysigt att vara där ocskå. Under eftermiddagen så var hon iväg och tränade så då satt jag ute och bara tog det lugnt, jättehärligt. Jag sov med fönstret öppet den natten, så tidigt på morgonen, vid 4 tiden tror jag det var så vaknade jag av att fåglarna kvittrade jättemycket. Det var mysigt, men då fick jag gå upp och stänga fönstret så jag kunde sova vidare.

Onsdagen var jag i stan med Malin, det var trevligt, och på torsdagen hade Jesper avslutning på innebandyn så han kom hem sent, och jag var hos kiropraktorn under eftermiddagen. Och ja, för er som undrar, har fått lite frågor. Enligt kiropraktorn så går det åt rätt håll i alla fall med mina fötter och vader. Ja tydligen är det vaderna också, men inget jag har känt av tidigare. Men jag gör ju flera övningar några gånger om dagen, så antagligen hjälper ju dem då, så det är väldigt härligt. Och det är väl egentligen först nu de senaste dagarna som jag har känt att det faktiskt har börjat släppa lite i fötterna, fast det skall jag egentligen inte säga, för då blir det väl värre igen... Ne men så jag kör på med de övningarna, och i veckan skall jag dit igen, och då kan hon troligtvis ungefär säga hur lång tid det kommer att ta innan jag blir bra i fötterna igen.

Under söndagen var jag med mamma ute en sväng i Tumlehed och solade lite. Jag cyklade dit vilket var väldigt härligt. Det var väldigt trevligt, men något bad blev det inte, ne, det får allt bli 20 grader i vattnet först. 


Veckan som varit har varit vanlig vecka har jag för mig, har inte gjort så mycket, eller i måndags tror jag det var så var älsklingen och jag en sväng på Backaplan för att köpa en luftmadrass att ha ute på balkongen, och även för att leta efter skydd till räcket på balkongen. En madrass hittade vi, men inget skydd till räcket, så det får vi leta vidare efter.

Igår var vi med Jespers föräldrar i Jönköping. På vägen dit stannade vi och åt på Torpa stenhus. Det var ett väldigt mysigt ställe, och med jättegod mat. Jag åt varmrökt lax med potatis och dill- och romsås.

Under kvällen åt älsklingen och jag middag på T&J .


Idag har vi fått tvättat en del här hemma, storhandlat, lagat massor av mat för veckan, och rensat ogräs på vår lilla del som vi sköter om, bostadsbolaget kommer nämligen och inspekterar den nästa vecka. Så denna helgen har varit fullt upp.


Veckan som kommer skall jag ju till kiropraktorn igen, och på torsdag skall jag packa. På fredag åker nämligen jag med mamma till Brevika. Det skall bli jättehärligt, längtar verkligen ditupp. Syrran kommer att vara där också, och vi har sagt att vi skall testa lite olika chips och drickor, och så skall vi filma det för att i efterhand få se våra egna reaktioner, så det skall bli väldigt roligt. Jag har köpt de tre nya Festis som jag skall ta med som vi får testa, och även två olika diper till chipsen.


Ne nu är det nog snart dags att sova, känner mig helt slut.


Hoppas att ni också har haft en bra helg =)


//CarroEllen