CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Söndag 6/5

Godkväll bloggen!


,Ännu en vecka har gått, och ja, jag har haft en ganska härlig vecka, fast med ont i fötterna,  men det har blivit bättre för varje dag. I måndags hade jag såpass ont i fötterna fortfarande så jag slutade strax efter kl 12, onsdag och torsdag vid precis före och efter lunch. Men nu när jag har jobbat lite mindre den här veckan så har jag faktiskt också känt mig lugnare, och i onsdags gjorde jag typ bara pappersarbete, inventering och sådana saker. Det var väldigt skönt att göra något annat än vad jag brukar göra. Men just nu känner jag faktiskt att jag verkligen börjar längta efter semester. Vi har inget planerat än så direkt, men det kommer väl. Om inte annat får vi försöka ta oss upp till Brevika och vara där lite, längtar verkligen ditupp nu. Det är väl typ enda gången på året som jag skulle vilja ha körkort och bil, under sommaren för att kunna åka upp till Brevika och sedan åka hem när vi känner för det, men det är ju ingen mening med att skaffa körkort om  man tänker köra bara några få gånger om året..


I fredags jobbade jag som vanligt, och fötterna kändes bättre. Under förmiddagen var allt lugnt, vi låg bra till, vilket jag också tänkte för mig själv kl 10, men flera av er har säkert också märkt att vissa saker skall man inte tänka eller säga för då blir det inte så eller händer något. Precis så var det i fredags. Vi låg bra till under förmiddagen och precis innan jag skulle äta lunch, men när jag skulle sätta mig och äta så började det komma folk, och jag fick suttit ner ca 20 min, men uppdelat, och efter en timme låg vi inte alls lika bra till längre. Så vi hade ganska mycket att göra de sista timmarna innan jag slutade. Men ja, när jag hade slutat så var jag bjuden hem till Malin. Vi satt ute på deras balkong en stund i solen och bara pratade, jättehärligt. Sedan var vi och åt middag på Pasta haus. Det var jättegott, jag åt bandspagetti med lax, spenat och en god sås, och till efterrätt skulle jag ätit Tiramisu men den var tyvärr slut, så det blev hallon- och chokladmoussebakelse som också var jättegod. Tack Malin för en riktigt trevlig och mysig eftermiddag och kväll, tror det var längesen vi pratade så mycket som vi gjorde då, jättetrevligt <3


Igår städade älsklingen och jag här hemma, och storhandlade. Vi hade kollat på en ny dammsugare på maxi som de hade rabatt på nu, så den tänkte vi köpa igår, men då var den slut, så typiskt. Så bara att leta vidare för oss.


Idag har vi haft en väldigt lugn och härlig dag. I förmiddags satt jag ute på balkongen i solen en stund vilket var väldigt härligt. Annars har vi lagat mat och tagit det ganska lugnt.


Veckan som kommer är ju kortvecka igen, jättehärligt, fast torsdag blir det lång dag för mig. Jag skall faktiskt jobba på torsdag, men är istället ledig på fredag. Men efter jobbet skall jag med de andra från jobbet till Liseberg för att spela 5-kamp och äta på någon av restaurangerna efteråt, så det skall bli trevligt. Hoppas bara att mina fötter klarar den dagen.


Ne nu är det dags att röja lite i köket, sedan lägga sig och kanske läsa lite.


Hoppas att ni också har haft en bra helg =)


//CarroEllen