CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Söndag 15/4

God morgon bloggen!


Ja då var det söndag redan, denna veckan har gått väldigt fort.

Förra helgen var vi bara hemma och grejade, Jesper hade ont i foten som han får ett par gånger om året typ, så jag fick fixa det mesta, storhandla och så.


Denna veckan känns det som att det har varit fullt upp. Jag har varit väldigt trött, nyst mycket, men har ändå ingen förkylning som brutit ut, kanske att det är att jag för ovanlighetens skull känner av pollen, jag vet inte. Men ja, i tisdags åkte jag bara hem direkt efter jobbet och tog det lugnt.

I onsddags hade jag medarbetarsamtal på jobbet för första gången på flera år. Det gick bra och kändes även bra efteråt.

I torsdags var jag faktiskt ute på Öckerö, och en sväng på Hälsö. Jag hade bokat tid på banken därute då de har stängt kontoret i Torslanda. Men ja, Thomas (pappa) fick följa med. Vi var och åt mat på Risbaren på Hönö innan då jag var väldigt hungrig, och sedan hade vi nästan 1 timme innan vi skulle vara på banken, så vi åkte och hälsade på farmor. Det var trevligt, men kändes väldigt konstigt att vara där själv om jag säger så för första gången på 10 år, annars brukar Linnea, Malin eller Jesper vara med. Men ja, det känns alltid konstigt att åka ditut, konstigt på flera olika sätt. Jag bodde ju liksom därute i 17 år, så på ett sätt känns det som hemma, men samtidigt så främmande om jag säger så. De sista 3-4 åren var ju inte direkt så roliga för mig därute, så det är väldigt mycket jobbiga minnen som snurrar runt i huvudet där. Men ja, den dagen gick bra, och när jag kom hem vid halv 8 på kvällen så var jag så himla trött så jag ville bara gå och lägga mig.


I fredags var jag hos optikern och gjorde synundersökning och provade även en del bågar. Jag fick låna med mig 4 st hem då jag verkligen inte kunde bestämma mig just då. Det är ju jättesvårt att välja bågar. De som jag har haft nu i 3 år har inte varit perfekt, de har inte suttit på så jättebra, så nu var jag lite mer kräsen. Men igår var mamma och morbror här en sväng för att hjälpa mig att bestämma. De var bäggetvå överens som samma båge, och det var den som jag tycker sitter bäst på, medans Jesper tyckte en annan. Men jag har bestämt mig i alla fall, det blir den som satt bäst på och som både mamma och morbror tyckte. Så imorgon skall jag tillbaka till optikern för att beställa glasögonen, så får vi hoppas att det blir bra.


Resten av dagen igår tvättade jag lite här hemma, och Jesper var iväg och storhandlade, och vid 17 tiden var vi bjudna hem till Ida på fika. Det var trevligt. Och i eftermiddag skall vi åka dit igen för att passa två av hennes barn då hon inte hade någon annan som kunde och hon själv skulle jobba, så då sa jag det att Jesper och jag kan göra det, det är liksom bara ett par timmar. Men det kommer säkert att gå jättebra.

Så ja, innan vi åker dit idag så skall vi laga mat här hemma inför veckan, och bara ta det lugnt.


Veckan som kommer hoppas jag kommer att bli lugn. Jag skall till tandläkaren på tisdag bara för att limma fast tråden som jag har bakom tänderna som har lossnat, annars  hade jag behövt en lugn vecka, känns som att det har gått i ett den senaste veckan liksom. Men det är väldigt skönt att våren har kommit nu. Igår hade vi ju liksom typ 20 grader, jättehärligt, och tom. jag hade på mig min sommarjacka.


Ne nu är det dags att gå upp och äta frukost.


Ha en fortsatt bra helg alla bloggläsare! =)

//CarroEllen