CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Påskafton

God morgon bloggen!


Ja då var det påskafton, och idag blir det till att åka till Jespers föräldrar. Det känns väldigt skönt att vara långledig nu, har verkligen gått i ett de senaste två veckorna känns det som.


Förra helgen var syrran hemma, så på lördagen var mamma, syrran och jag i stan hela dagen, satt och löste melodikrysset tillsammans under förmiddagen via sms också. Men ja, det var ju löningshelg och modevisning i stan, så det var väldigt mycket folk, men vi fick en trevlig dag ändå med en del shopping. Jag fick bla. köpt ett par jeans, vårskor, en lång svart kofta och nytt shampo. Jag färgade håret för ett tagsen, med en färg som jag använt innan, men nu hade de gjort om den lite, och den tålde tydligen inte jag, så jag har fått riktigt torr hårbotten, vilket kliar en del, så jag hoppas att det hjälper lite. Köpte också till ett medel som man skall lägga i hårbotten några gånger om dagen, så ja, vi får väl se.

Under kvällen var vi hemma hos mamma och lagade god mat, risotto, och spelade spel.

Söndagen var vi hos morfar hela dagen och hjälpte honom att flytta, så när jag kom hem på söndagkväll så var jag verkligen helt slut. Tack mamma och syrran för en riktigt trevlig och mysig helg! <3


Den här veckan har jag varit väldigt trött från helgen, men i tisdags var Malin och jag på en jobb- och karriärmässa. Det var första gången den var, så vi visste inte direkt vad det var för mässa mer än vad vi hade läst om den. Men ja, vi tyckte det lät som en mässa för folk som gått ur skolan eller som inte vet vad de vill göra. Men nej, där hade vi så fel. Vi var verkligen helt fel målgrupp där. Det kändes mer som att det var för folk som redan var i de brancherna som stälde ut men som ville klättra på olika sätt, svårt att förklara, men vi kände ganska snabbt att vi var helt fel målgrupp för detta. Så ja, vi var där i 10 min innan vi gick därifrån. Istället gick vi till Universeum och gick runt där och kollade på alla djuren. Det var trevligt och härligt. Tack Malin för en trevlig eftermiddag <3


Igår var älsklingen och jag bara hemma och tog det lugnt, grejade en del, tvättade och städade. Jag började morgonen med att välta ett glas i golvet, så jag fick börja städa redan kl 9 på morgonen, då blir man inte annat än sur på sig själv. Men ja, vi städade, tvättade och Jesper var och handlade. Under kvällen satt vi och kollade på en film, "Jönssonligan, den perfekta kuppen" Den filmen är inte så gammal så ingen av oss hade sett den, och så var det med helt andra skådespelare än i de gamla, men med samma namn. Den var bra i alla fall.


Ne, nu är det dags att gå upp och äta lite frukost, men först kommer här lite bilder. Allt köpte jag inte i lördags, utan ett par av jeansen köpte jag för ett par veckor sedan tror jag, och den rosa tröjan köpte jag i Malmö, men kom på först när collaget var klart att jag redan lagt upp den en gång tidigare.


   


Ne nu är det frukostdags!

Hoppas att ni får en riktigt bra påskafton, och glad påsk på er!

//CarroEllen