CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Söndag 18/3

Hejsan bloggen!


Ja då var denna helgen över, och just nu sitter jag i soffan hemma, men skall snart börja med dagens middag. Ikväll blir det potatis med rotfrukter i ugn med lax med ruccolapesto, mums!


Ja vad skall jag säga, haft en lite rörig vecka på jobbet, och varit ganska trött då. Haft två praktikanter samtidigt som jag har jobbat med en som jag inte brukar jobba med. Men nu kommer vi inte att ha några mer praktikanter på obestämd tid. Det har varit så himla många det senaste, så chefen och jag känner att vi inte orkar fler nu på ett bra tag.


I fredags hade älsklingen och jag en väldigt härlig kväll. Vi gjorde vad vi kallar för "goemacka" till middag. För mig är det stekt färsk lax med en smörgås med ost och massa grönsaker på. För Jesper är det smörgås med olika korvar, ostar och kyckling på, det är jättegott. Sedan tog vi det bara lugnt, har för mig att jag somnade vid 21 tiden.

Igår hade vi en hemmadag. Jag satt och försökte lösa melodikrysset, har gjort det de tre senaste veckorna när det varit tema melodifestival, för då har det varit lite lättare, men igår var det ganska svårt, det är ju så olika, men ganska trevligt att lyssna på ändå. Jag fick också målat pallen en gång till som jag har tänkt göra så länge, så den är ljusgrå nu, står i hallen. Sedan gjorde jag också lite andra småsaker, men vi hade en väldigt lugn och härlig dag, precis vad som behövdes. Och middagen igår kväll blev kycklingtallrik från pizzerian, vi orkade inte direkt göra något.

Idag har jag varit med Malin i stan i några timmar. Vi var runt i flera affärer för att kolla på massa olika saker. Jag behövde köpa byxor då mina favoritbyxor gick sönder för ett par veckor sedan, så jag har bara haft klänning eller mina finbyxor det senaste, så byxor var min prio idag. Och ja, jag hittade ett par, provade dock massor. Hittade också några andra jeans, men tyvärr hade de inte precis min storlek i längd, och så var de väldigt dyra så de fick vara. Men jag fick i alla fall tag på ett par.


Nu ikväll blir det till att röja i köket, älsklingen har gjort mat för veckan medans jag var borta, eller satt i soffan och tog det lugnt. Jag var helt slut när jag kom hem från stan, så då satte jag mig i soffan direkt, och därifrån kom jag inte upp, haha.


Just det ja, Malin nämnde något om en jobbmässa i Göteborg, inte veckan som kommer, utan nästa vecka igen. Så den har faktiskt vi tänkt att gå på. Jag känner liksom just nu att det är lite för mycket skador eller överbelastning för min del, jag orkar inte längre stå upp varje dag. Vi har fått gummimattor att stå på på jobbet, jättesköna verkligen, tycker jag, men det är bara jag som tycker det, så de åker fram och tillbaka på golvet hela tiden, och när jag bara står och preppar så försöker jag sitta på knä på en stol istället, allt för att inte slita mer på fötter och ben. Jag har hittat en klinik i Göteborg som är specialiserade på bla. hälsporre, så de har jag tänkt höra av mig till, någon gång. Ja ni som känner mig vet att jag har väldigt svårt för att lyckas ta tag i saker, det kan ta sin tid, men när jag väl gör det så går det undan.


Ne nu är det dags att fixa middag.

Hoppas att ni också har haft en bra helg =)

//CarroEllen