CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Tisdag 13/3

Godkväll bloggen!


Ja då var redan denna tisdagen slut, och imorgon är det redan onsdag, dagarna går så himla fort.


Helgen som var hade vi det väldigt trevligt. I fredags var det fest på företaget som Jesper jobbar på. Jag ville egentligen inte gå med på det, men Jesper övertalade mig, jag brukar ju vara så himla trött på fredagar. men ja, jag var med på det i alla fall, kom dit 1 timme innan alla andra då Jesper var väldigt tydlig med att jag inte fick komma efter kl 17, så då var det bara jag och några arbetskamrater till Jesper där. Det var 3rätters middag. Till förrätt var det typ skagentoast, jag gillar ju inte skaldjur, men de räkorna smakade inte så mycket så jag åt lite av det i alla fall, sedan var det också en stor laxbit på skagen så den åt jag i alla fall. Till huvudrätt var det ryggbiff med hasselbackspotatis, stekta grönsaker och typ chipotlesås tror jag det var. Det var också helt okej, åt en del av det i alla fall, dock lämnade jag såsen efter att ha smakat på den, den var jättestark (tyckte jag, men alla andra älskade den). Och till efterrätt var det mjölkchokladmousse, den var jättegod. Redan vid 20 tiden, precis innan efterrätten kände jag att jag var väldigt trött, och satt typ och tvingade mig själv att hålla ögonen öppna, men bara en stund senare var det dags för kaffe, så efter det piggnade jag till lite. Den kvällen var vi hemma kl 22.


I lördags grejade vi lite här hemma, storhandlade och lite sådant. Under tidiga kvällen åkte vi in till stan för att gå på bio. Vi såg "Game night". Den var helt okej, lite smårolig emellanåt, men samtidigt satt jag och kollade bort några gånger när det var sår av olika slag, sådant gillar ju inte jag att se. Den kvällen var vi också hemma vid 22 tiden, och då lade vi oss och sov typ direkt.

I söndags städade vi lite här hemma, tvättade lite och lagade en del mat. Så ja, trots att vi ändå varit iväg på lite saker den här helgen så känns det ändå som att vi har haft en lugn helg, väldigt härligt.


Igår var det måndag. Måndag, behöver jag ens säga hur dagen var på jobbet?... Måndagar är alltid röriga, och gårdagen var extremt rörig, och jag var väldigt trött också, slocknade på bussen på morgonen, så jag var jättetrött när jag kom hem under eftermiddagen, och somnade strax före kl 21.


Idag har vi också haft lite rörigt på jobbet. Imorse hade jag en upplärning, och vi var sena bäggetvå. Min buss var redan 5 min sen när jag gick på den, men slutade på typ 10 min sen på Backaplan. Då hade chauffören först kört väldigt långsamt hela vägen, och sedan grejade han med telefonen största delen av vägen, och körde då ännu långsammare, så ja, jag var ganska irriterad när jag kom till jobbet.

Idag slutade jag ju tidigt. Det är väldigt härligt att sluta redan 13:45 på tisdagar. Så ja, idag gick jag förbi Lindex på torget en snabb sväng för att köpa strumpor och sedan till Maxi för att hämta ut ett paket som äntligen hade kommit. Förra söndagen beställde vi lite böcker från Adlibris, och det tog en vecka innan de skickade iväg dem, men äntligen har de kommit, så nu när jag lägger ifrån mig datorn snart så skall jag lägga mig och läsa tänkte jag. Jag köpte 6 st böcker, 5 av de från samma författare, så nu har jag att läsa.


Resten av veckan får vi se lite vad som händer, har inget planerat än i alla fall.


Ne nu är det dags att lägga sig och läsa. Hoppas att ni ocskå hade en bra helg =)


//CarroEllen