CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Fullt upp

Godkväll bloggen!


Ja denna helg har jag verkligen haft fullt upp, känner mig verkligen helt slut nu, och det känns som söndag imorgon, men försöker förstå att det faktiskt är måndag imorgon, hade behövt en lugn dag imorgon känner jag.

Igår röjde vi ju en del här hemma, jag lade också ut tre saker att skänka bort på facebook. Det var mitt skrivbord som har stått i vardagsrummet väldigt länge, en nästan oanvänd datorryggsäck och en skrivare. Sedan var jag väldigt trött igår, men jag fastnade med en bok igår kväll som jag hade bestämt mig för att läsa ut. Så ja, när klockan var kvart i 12 inatt så hade jag läst ut den, men däremellan var jag påväg att somna med boken över mig flera gånger, men jag somnade typ direkt efter att den var utläst. Dock vaknade jag redan kl 7 imorse och kunde inte somna om, så jag har varit ganska trött idag också. Men ja, idag har jag varit iväg med mamma och morfar och fixat lite saker, sedan mötte jag upp älsklingen i affären när jag var påväg hem, och så har vi lagat massa mat nu ikväll. Det har också varit en person här och hämtat skrivbordet, så det är jag äntligen av med. En annan person skulle komma och hämta väskan idag också, men den dök inte upp, och imorgon kommer en person och hämtar skrivaren. Så ja, vad skall jag säga, har verkligen haft en röjarhelg, känns väldigt skönt.

Nu ikväll har jag också beställt 6 st böcker, får ju passa på nu under bokrean. Jesper och jag tillsammans handlade för 900 kr, men om några dagar har vi i alla fall böcker att läsa.


Veckan som kommer får vi se lite vad som händer, jag skall åka och klippa mig en dag i alla fall, skall bli härligt. Hoppas också att mamma kan följa med mig någon dag till stan för att köpa nya jeans till mig, mina skönaste jeans gick nämligen sönder i veckan, så typiskt. Men ja, vi får se lite vad som händer.

Nu skall jag nog snart gå och sova faktiskt, fick ett sms för en stund sedan att jag har ont om bröd imorgon bitti också, så det lär bli lite stressigt imorgon, men måndagar är alltid konstiga..


Hoppas att ni också har haft en bra helg =)

//CarroEllen