CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Röjardag

Godkväll bloggen!


Sitter nu hemma i soffan och bara tar det lugnt, är helt slut efter den här dagen. Idag har jag nämligen rensat ut massor av saker här hemma, blev nästan 3 sopsäckar med olika saker, varav en med bara textilier. Ja vi hade typ 15-20 uppsättningar med sängkläder, och även en del handdukar som vi aldrig använder. Så mycket skall slängas, men lite skall också till Brevika.

Idag har jag också fått tvättat ett antal maskiner och även dammsugit av hela lägenheten som hastigast, så jag känner mig väldigt nöjd nu, dock helt slut. Nu skall vi bara få slängt allt som skall slängas också, hoppas verkligen att containern kommer till området i veckan som kommer, annars får vi vänta en månad till nästa gång.


Imorgon skall jag iväg och hjälpa morfar, så blir till att greja massor imorgon också antagligen.

Ne det kanske är dags att sova snart, vaknade redan 6:45 imorse och kunde inte somna om, men jag däckade i soffan igår kväll vid halv 11 tror jag det var. Hela dagen igår var jag enormt trött, och här hemma på kvällen så råkade jag välta ut en liten kryddskål med salt över hela köket, då var jag inte så glad på mig själv. Det är väl typ bara sådant som händer när man är väldigt trött. Men ja, jag somnade gott i soffan igår i alla fall, sedan väckte Jesper mig vid halv 12, då gick jag och lade mig i min egna säng och somnade jättegott igen.


Hoppas att ni också har haft en bra dag =)


//CarroEllen