CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Onsdag 28/2

Hejsan bloggen!


Ja då var det sista februari, och imorgon börjar första vårmånaden, fast den inleds väldigt kall. Vad jag har läst och hört så är det riktigt kallt i hela Sverige nu. Imorse hade vi 13,5 minusgrader, men min väderstation mäter även "känns som" och där stod den på 24 minus morse. Så ja, jag har haft på mig massor av kläder för att inte frysa, jag litar ju aldrig på att bussen är i tid eller kör hela vägen utan att få stopp så jag tar hellre på mig för mycket än för lite.

På jobbet så har vi också väldigt kallt. Vi har dörrar från två håll så när bäggetvå är öppna samtidigt så blåser det rakt igenom hela restaurangen. Så ja, idag har jag haft på mig 4 tröjor och faktiskt inte frusit, väldigt härligt. Men ja, jag tycker att det är mysigt nu när det är så kallt, så länge man tar på sig ordentligt med kläder, men när man har varit ute en stund så känns det som att det är väldigt konstig luft, man blir så torr i halsen typ.


Nu är det snart helg igen vilket skall bli väldigt härligt. Vi har haft en del att göra på jobbet, eller det har känts som mycket när vi haft haft två praktikanter och en upplärning, blir ganska rörigt då. Men ja, till helgen får vi se lite vad som händer, hoppas att det blir till att ta det lugnt, om jag inte skall till morfar igen, vet inte riktigt.


Ne, hade inte så mycket att skriva om idag känner jag, just nu känns det som att varje dag ser likadan ut typ.

Men ja, ha en fortsatt bra vecka alla bloggläsare =)

//CarroEllen