CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Onsdag 21/2

Hejsan bloggen!


Ja då var det min tur att bli sjuk nu, eller jag mår bättre idag. I måndagskväll kände jag att jag började få feber, så jag gick och lade mig redan vid halv 9 tiden och somnade typ direkt. Sedan vaknade jag vid kvart över 1 på natten av att jag frös jättemycket. Då gick jag upp och väckte älsklingen som fixade te till mig och bäddade ner mig med massor av kläder, och så fick jag tagit en tablett. Efter att jag varit vaken nästan 1 timme somnade jag äntligen, men vaknade igen 1,5 timme senare och kunde inte somna om. Då mådde jag lite bättre, men kände att jag verkligen inte kunde gå till jobbet. Vid 6 tiden på morgonen kände jag att jag äntligen kunde smsa chefen om att jag var dålig, så hon ringde upp och bara sa att jag skulle gå och lägga mig igen. Så jag var hemma igår, låg i sängen typ hela dagen, hade 39 graders feber under en stund, och sov en del. Under eftermiddagen kom älsklingen hem tidigare än vad han brukar, och då hade jag tagit en tablett så jag var lite piggare då. Han hade köpt med sig en väldigt god chokladmuffins till mig, tack älskling <3 Sedan satt vi och pysslade under eftermiddagen. Redan förra veckan hade vi köpt saker till pyssel för igår, så det var väldigt trevligt. Bild kommer längre ner. Inatt sov jag 10 timmar, hur ofta sover jag 10 timmar?! Nej det händer bara när jag är sjuk. Men ja, det var väldigt härligt, och nu har jag inte haft någon feber sedan igår eftermiddag, så det är väldigt härligt.

Idag har jag redan börjat klättra på väggarna här hemma då jag blir så rastlös av att bara gå hemma, även när jag är sjuk, så idag har jag städat och tvättat lite, tänkte fortsätta om en stund igen. Så ja, imorgon blir det till att gå till jobbet, hoppas bara inte att febern kommer tillbaka.


I helgen var älsklingen och jag i Varberg, var där senast i somras. Det var väldigt mysigt och trevligt, massor av bad i deras massagepool och god mat. Jag hade fått nackspärr i fredags, så det var väldigt härligt att bada massor i helgen. Det är betydligt bättre nu, men inte helt bra än.


För ett par veckor sedan var syrran hemma en sväng i Göteborg, så vi var hos morfar en eftermiddag. Det var trevligt. Vi hjälpte honom att rensa bland massor av saker och för att se om det var något som vi ville ha. Jag hittade lite saker, bild kommer längre ner. Tack syrran för en trevlig eftermiddag <3


 

Pysslet Jesper och jag gjorde igår, skall bara hitta någonstans att hänga upp den. 

Saker jag hittade hos morfar som jag ville ha, dock har vi ingen plats för det idag, så det får följa med till nästa bostad. 
 Ne, nu är det väl dags att fortsätta greja lite. Ha en fortsatt bra dag alla bloggläsare! =)


//CarroEllen