CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Söndag 14/1

Godkväll bloggen!


Ja då var ännu en vecka slut.

Denna veckan har varit ganska härlig. Vi har haft ganska lugnt på jobbet, som vanligt i januari, folk har inga pengar då tydligen.


På tisdagar slutar jag redan 13:45 just nu, jag jobbar 15 min extra varje dag så då får jag ta ut det på tisdagar, väldigt härligt. Så tanken är ju att Jesper och jag skall hitta på något på tisdag eftermiddag, men tyvärr har vi väldigt svårt att komma på vad vi skall göra, hittar inte direkt något som vi vill göra. Men i tisdags var vi på Ikea, Jesper uppskattar mer att gå runt där än vad jag gör. men jag behövde löpa lite lådor och grejer till mitt rum så det blev det. Det blev också middag där, mums! På hemvägen var vi med om en av våra värsta bussresor. Varken Jesper eller jag brukar bli åksjuka när vi åker buss eller bil, men den resan från Ikea till Backaplan, för er som inte vet så är det en resa på ca 20 min på småvägar, fick vi hålla i både oss själva och alla saker för att inte åka av säterna, ja vi satt ner tack och lov. När vi kom fram till Backaplan så mådde vi bäggetvå lite illa. Chauffören hade kört fort och väldigt ryckigt. När vi kom hem pratade vi om att vi skulle skriva till Västtrafik och klaga, men tyvärr blev det aldrig av. Fast även om vi hade gjort det så tror jag inte att något hade hänt med den chauffören ändå tyvärr, men vad vet jag. Kan också tillägga att han bara var några få minuter sen, inte mycket som man skulle kunna tro. Men ja, vi kom hem helskinnade och under kvällen satte vi ihop alla lådor och tidskriftssamlare som jag hade köpt, och då upptäckte vi att tidskriftssamlarna låg i 2pack, något vi hade missat, så vi hade köpt dubbelt så många mot vad vi behövde...


Igår hade vi en väldigt lugn och härlig dag här hemma, grejade bara lite under kvällen, annars tog vi det väldigt lugnt.


Idag har jag varit med min morbror hos morfar och hjälpt honom med lite grejer, och när jag kom hem i eftermiddags så hade älsklingen både storhandlat och lagat två maträtter till veckan som kommer, tack älskling <3

Det är väldigt härligt att laga flera rätter på söndagar, slippa göra det när man kommer hem efter en arbetsdag i veckan när man bara är trött.


Ne nu är det dags att gå och sova, känner mig helt slut verkligen.


Hoppas att ni också har haft en bra helg =)


//CarroEllen