CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Söndag 7/1

Hejsan bloggen!


Söndag igen då, och jag kan inte riktigt bestämma mig om denna veckan har gått fort eller inte. Jag har av någon anledning sovit dåligt de flesta nätterna denna veckan, så jag har varit väldigt trött, och har vilat när jag har kommit hem, sedan varit jättetrött vid 9 tiden, men ändå inte kunnat somna, så tröttsamt.

Men ja, jag har haft en ganska lugn vecka, hade en hel del att göra på jobbet en dag bara, sedan träffade jag Lisa en dag, det var trevligt.

Igår hade älsklingen och jag först tänkt ha en lugn hemmadag, men det blev lite andra planer, eller förmiddagen blev lugn hemma. Jesper har lyckats övertala mig att lära mig spela "Magic" så det har vi gjort ett par gånger i helgen. Vet inte riktigt vad jag skall säga, det svåra är väl att det är på engelska, vilket försvårar det en del för mig, men vi får väl se. Men ja, igår, vi hade en lugn förmiddag hemma. Under eftermiddagen åkte vi med min morbror till morfar och fikade, och under kvällen hade vi tacomiddag här hemma med lite folk, så det var väldigt trevligt och mysigt.

Just det ja, vi började städa undan julen här hemma igår också, tog bort lite tomtar och tömde granen på saker, men alla stjärnor och ljusslingan på balkongen får vara kvar ett tag till, de lyser upp så härligt när det är mörkt ute.


Sedan har mamma och jag bokat bussbiljetter till i slutet av januari då vi skall hälsa på syrran i Malmö, det skall bli väldigt mysigt. Var något prat om att vi skall planera årets resa också, men jag vet inte riktigt om jag vill åka iväg igen, eller det vill jag, men jag vill inte flyga.. Så ja, vi får väl se, de lär väl övertala mig. Troligtvis blir det någon annanstans i Italien, och där trivdes ju jag bra, älskade maten och så, så ja, vi får väl se.


Idag blir det till att storhandla, laga mat och tvätta lite här hemma. Det svåra varje vecka tycker vi är att komma på vad vi skall äta veckan som kommer, hur kan det vara så svårt egentligen?..


//CarroEllen