CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Tisdag 2/1

Hejsan bloggen!


Ja då var ledigheten slut för denna gång. Vi har haft det väldigt lugnt och härligt dessa 10 dagarna. Vi har fått fixat i några skåp här hemma som vi har irriterat oss på ett tag, och jag har planterat om mina orkideér och fixat ordning på min sekretär, jag fick lite lådor i julklapp att ha där, så det blev bra, behöver eventuellt köpa en lampa bara. Så ja, tro det eller ej men på dessa 10 dagarna så har vi faktiskt både fått gjort mer saker och tagit det mer lugnt än vad vi gjorde på den 4 veckors långa semestern i somras. Ibland måste man bara bestämma sig för att ta det lugnt, och inte planera in massa saker som man skall göra.


Nyårsafton var älsklingen och jag bara hemma. Vi lagade 3 rätters middag och spelade spel, jag ville lägga mig strax efter 22 för då var jag jättetrött, men jag lyckades hålla mig vaken, så vi lade oss typ kl 1. Middagen blev toast med laxröra till förrätt, ryggbiff med potatisgratäng, stekta sparris och kantarellsås till huvudrätt, och minichokladpaj med glass till efterrätt, jättegott, eller ja, jag är inte så jätteförtjust i hela köttbitar, i alla fall inte nötkött, jag vill ha det välstekt, inte alls rött, och då blir sådant kött väldigt segt, men annars var det väldigt gott, Jesper var jättenöjd i alla fall. Det blev en omgång med Monopol, eller med gator från Göteborg, men tyvärr förlorade jag, Jesper hade bara ren tur. Sedan spelade vi det gamla klassiska spelet Kalaha ett antal omgångar också, och där vann jag i alla fall några gånger. Så ja, vi hade en lugn och trevlig kväll, tack älskling <3


Idag har jag jobbat, har dock varit väldigt trött då jag hade svårt att sova inatt trots att jag var jättetrött igår kväll. Men ja, det var trevligt att träffa några på jobbet igen.


 

Nyår


 

Så här blev det på sekretären, kanske får köpa en annan blomma att ha där när orkidén har slutat blomma.

 


//CarroEllen