CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Lördag 30/12

Hejsan bloggen!


Ja då var det nästsista dagen på detta året, och nyår blir hemma för Jesper och mig. Vi skall laga 3 rätters middag och bara ha trevligt, hoppas att jag lyckas få med Jesper på att spela en omgång Monopol, han tycker det är så tråkigt när man bara är två stycken, men då brukar jag säga att det är roligare att spela två stycken än själv, haha.

Har ni inte kommit på vad ni skall äta på nyår så kommer här (länk) en meny som jag satte ihop för två år sedan som vi gjorde här hemma,


Igår hade vi en lugn dag här hemma, vi tog oss en liten promenad bara, en liten omväg till färgbutiken. Jag skulle hämta ut ett paket och så skulle vi köpa färg till Ikeapallen som bara har varit grundmålad väldigt länge, men nu kanske jag får satt mig någon dag och målat den, bild på den kommer när den är klar.


Idag har jag känt mig väldigt seg och trött i kroppen. Just nu längtar jag nästan bara tills den här eviga förkylningen bryter ut, för den gör ju aldrig det, den bara finns där, vissa dagar känner man sig dålig, och nästa bra igen, bara tröttsamt. Men ja, Jesper har åkt in till stan en sväng för att köpa lite småsaker, och jag har städat lite här hemma bara, men skall snart möta honom i affären för att handla mat. Resten av kvällen får vi se lite vad vi hittar på, jag hade mycket väl kunnat tänka mig att bara ligga i soffan och kolla på någon film, men vi får se.


//CarroEllen