CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Äntligen julledig

God morgon bloggen!


Ja idag blir det ett väldigt tidigt inlägg. Jag somnade nämligen kl 21 igår kväll, så jag vaknade pigg 5:20 imorse, inte så roligt första dagen på julledigheten, så det blir nog till att sova middag idag.


Ja som sagt var, julledig, och jag lyckades få 10 dagar på raken, känns helt underbart, precis vad som behövs nu.


Denna veckan har vi haft tre dagar med kaos på jobbet, fast igår var det lite mer ordning då vi var 4 st som jobbade samtidigt, så det var väldigt roligt och trevligt.

Efter jobbet igår mötte jag upp mamma i stan för att gå och köpa julklänning till mig, syrran har nämligen bestämt att vi skall ha röda klänningar på oss i år, så det var väl bara att börja leta. Jag trodde inte att det skulle vara så svårt, röda klänningar brukar det väl finnas gott om i affäerna runt jul, eller?.. Nästsista butiken vi var inne i så hittade jag äntligen en vinröd klänning, ganska enkel men väldigt skön, och dessutom inom rimligt pris, de andra få som vi hittade var jättedyra. Men ja, denna kostade 250 kr, och jag kände mig nöjd. Bild kanske kommer från julafton om några dagar =)

Dagen avslutades igår med god middag nere på T&J med älsklingen, deras jättegoda hamburgare och chokladfondant till efterrätt <3


Idag skall vi baka lite här hemma, snickerskakor och nougatklubbor. Sedan skall jag slå in den sista julklappen också, och handla lite, måste ju köpa tomtegröt till frukosten imorgon! Får se om jag orkar städa av lite här hemma också, troligtvis kommer Thomas och hans fru förbi här en snabb sväng imorgon för att öppna julklappar, så får väl fixa ordning lite i alla fall.


Just det ja, i måndags var Jesper och jag en sväng på Blomsterlandet. Vi brukar ju ha en julgran varje år, men i år får vi inte plats med det då jag inte har fått sålt mitt skrivbord än. Så ja, vi köpte en liten sockertoppsgran som vi har pyntat lite och ställt på bordet i vardagsrummet, dock tråkigt att den inte luktar gran, frågade syrran som jobbar med blommor och växter om man inte kunde köpa doftspray som luktar gran, men hon skrattade bara åt mig.. Hittade också en ny orkidévas, den senaste orkidén jag fick var när jag fyllde år, och den vasen gick sönder när Jesper tvättade fönsten här hemma, så den får jag plantera om någon dag, kanske blir nu när jag är ledig. Har egentligen flera andra växter som också behöver planteras om, men det är så himla tråkigt tycker jag.


 

Årets minigran här hemma, Jesper gjorde en egen stjärna till den.Ne nu är det dags att gå upp och äta frukost.
Ha en riktigt bra dag alla bloggläsare! =)

//CarroEllen