CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Fredag 15/12

Godkväll bloggen!


Sitter nu hemma vid köksbordet och bara tar det lugnt, känner mig väldigt trött efter en trevlilg och rolig arbetsvecka.


I söndags hade älsklingen och jag adventsfika här hemma, det var väldigt mysigt och trevligt. Malin hörde av sig ett par timmar innan också, så även hon kom, det var väldigt trevligt.

Vi bjöd på Vildmarksglögg som vi köpte på chokladmässan, jättegod, och sedan gott kaffe, egengjord mjuk pepparkaka, kladdkakemuffins med smak av pepparkaka och en liten kräm ovanpå med smak av apelsin. Sedan hade Jesper också gjort knäckklubbor. Under kvällen precis innan folk började gå så kom snön, det snöade inte så lite heller, så det var väldigt mysigt och ett väldigt lyckat avslut på andra advent. Både Malin och jag blir som små barn när det snöar så mycket så vi tog på oss crocs, gick ut på balkongen och tog lite kort när vi hoppade och bara såg överlyckliga ut. Tack alla som kom för en grymt mysig och trevlig dag <3


Ja som sagt var, har haft en väldigt rolig och trevlig arbetsvecka, har jobbat med Ida typ varje dag, och vi har väldigt roligt ihop. Idag hade hon tagit med sig färg som man lägger i håret, rosa och blått, så det grejade vi med idag, dock hade jag keps på mig så det syntes inte så mycket. Men som sagt var, en väldigt rolig vecka.


Imorgon skall älsklingen och jag ut till Hälsö på lite födelsedagsfirande med julbord. Det känns alltid lite konstigt att åka dit ut trots att det är nästan 10 år sedan jag flyttade därifrån. Men det hände ju så mycket jobbiga grejer därute så det är alltid en speciell känsla att vara där. Men det skall bli trevligt ändå, har ju älsklingen med mig <3


Ne, nu är det nog dags att fixa lite middag. Ikväll är Jesper iväg på bio med en arbetskamrat, och jag ville inte direkt följa med, de skulle se den nya Star wars. Så min middag ikväll blir lax och pasta med massa grönsaker till, mums! Men först kommer här lite bilder från i fredags. Tyvärr kan jag inte göra collage längre då den sidan jag använt i flera år har börjat ta betalt, och jag har inte lärt mig än hur man gör collage i fotoprogrammet som jag har. Men jag hoppas kunna kolla på det lite i mellandagarna. Just det ja, jag har faktiskt lyckats få ledigt, i alla fall onsdagen och torsdagen, de röda dagarna är jag ju redan ledig, men jag hoppas att vi lyckas lösa fredagen ocskå, då blir det långledigt, känns som att det hade behövts nu.


       


//CarroEllen