CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Andra advent

God morgon bloggen!


Andra advent redan, tiden går så himla fort.

Denna veckan har jag haft fullt upp känns det som, eller i alla fall på jobbet, för när jag har kommit hem på eftermiddagen så har jag varit jättetrött. Jag har nämigen haft två praktikanter hela veckan, och då blir det så mycket att hålla koll på samtidigt, därför jag har varit så trött. Sedan har jag precis som många andra också en förkylning i kroppen som inte bryter ut, ena dagen känner jag mig jättehängig och nästa dag bra igen. Men ja, jag har somnat vid 10 tiden varje dag den här veckan, utom i helgen, då har jag slocknat strax efter kl 21 i soffan varje dag, så det är ändå härligt.


I fredags mötte jag upp älsklingen i stan. Vi hade lite saker att köpa på Panduro, och sedan har ju Adlibris öppnat en butik i stan, så där var vi också och kollade lite, hittade dock inget där, men det var mysigt att gå runt i stan lite ändå med alla ljus.

Men ja, i veckan har vi julgrejat lite här hemma, vi har slagit in de sista julklapparna, känns så härligt att typ vara klar med det redan, eller jag har en grej till att fixa bara. Och igår lade jag på julduken i köket, och tog fram julhanddukarna, dock inga tomtar än, får se om vi kanske gör det idag. Sedan skrev jag några julkort igår också under tiden som Jesper kokade knäck. Så avslutade vi kvällen igår med tacos och ett avsnitt av en gammal dansk julkalender "Pakten". Det kom förbi en person här igår också och hämtade adventsljustaken som jag hade lagt ut på Facebook, så nu har jag bara skrivbordet kvar. Efter det avsnittet av julkalendern så ville älsklingen kolla på ett avsnitt av NCSI i soffan, men jag kollade bara en liten stund innan jag däckade. Så ja, vi har haft två ganska mysiga dagar med lite julpyssel.


Idag skall vi ha adventsfika här hemma, så nu under förmiddagen skall jag baka lite.

Vi köpte en jättegod glögg när vi var på chokladmässan som vi tänkte bjuda på idag "Vildmarksglögg", så det skall bli trevligt.


Ne nu är det nog dags att gå upp och äta lite frukost innan det är dags att börja baka.


Hoppas att ni också har haft en bra helg så här långt =)


När första ljuset brinner står julens dörr på glänt

och alla är så glada att fira få advent


När andra ljuset brinner är snart lucia här

Hon bjuder oss på kaffe

och bud om julen bär

 

 


//CarroEllen