CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Söndag 19/11

God morgon bloggen!


Sitter nu i min säng, vaknade kl 8, så skall nog snart gå upp och äta frukost.


Denna veckan har varit väldigt härlig på jobbet. Vi har inte haft så jättemycket att göra, och så har vi haft två praktikanter. Vi skulle ju haft 4, men två dök aldrig upp, fast det gjorde inte så mycket egentligen, två st räckte gott och väl eftersom att vi inte haft så mycket att göra.


I fredags var det ju EU-toppmöte här i Göteborg. Jag jobbade den dagen men vi hade inte direkt så mycket att göra, men vi som jobbade var så trötta så vi pratade nästan inget med varandra på hela dagen, ganska tråkigt. Men ja, jag klarade mig ifrån allt kaos som det blev när polisen spärrade av vägarna, tack och lov, men älsklingen hamnade i det i torsdagskväll.


Ja, nu är det dags att börja kolla efter julklappar. Jag har faktiskt redan köpt en grej, fast den köpte jag för typ 2 månader sedan, till mamma, men vad sjutton ger man sin sambo? alltid lika svårt..

Nu börjar ju julmarknaderna också. Jag hoppas kunna gå på Lisebergs i år, var några år sedan nu tror jag. Sedan har jag också läst om Hagas, har aldrig varit på den nämligen. Och nästa vecka skall mamma, Malin och jag till Gunnebo. Vi brukar ju åka till Tjolöholm, men det var så lite saker där förra året, så det blir det inget av i år. Hoppas att Gunnebo är lika mysig.


I december brukar ju vi åka till Varberg en helg, men tyvärr blir det inte så i år då det var fullt bägge veckorna som vi kunde, så vi får väl kanske ta det i januari istället.


I fredags jobbade älsklingen hemifrån, så han var och handlade och grejade lite här hemma. Så igår förmiddag var vi ganska pigga för ovanlighetens skull, så vi städade och tvättade här hemma, och sedan hade vi resten av dagen över då vi bara tog det lugnt, eller Thomas och Gabbi kom förbi en sväng på en fika, och sedan grejade vi lite på mitt rum bara. Under kvällen lagade vi väldigt god mat, potatis och morötter i ugn, marinerad kotlett, svampsås och lite sallad till, jättegott verkligen. Och så satt vi och kollade på NCIS resten av kvällen, jag somnade mitt i 3dje avsnittet som vi kollade på, jättetrött. Men ja, vi hade en väldigt härlig dag igår.


Så här såg det ut på mitt rum tidigare.
 

Och så här blev det.
 

Middagen igår kväll.

 

 


Ne nu är det dags att gå upp och äta frukost. 

//CarroEllen