CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Söndag 12/11

God morgon bloggen!


Ja då var det söndag igen, och imorgon skall vi tydligen ha 4 praktikanter på jobbet, vet inte riktigt hur vi skall få ihop det, men vi får väl se.

Veckan som varit hade vi det ganska lugnt på jobbet vilket var väldigt härligt, vår ägare öppnade sin nya restaurang i veckan ocskå, i Kungälv så dit får jag väl åka någon gång och kolla hur det ser ut där.


Igår var mamma och jag på Ikea. Jag hade kollat på en typ bokhylla till köket, och en annan bokhylla och sekretär till mitt rum. Jag har ganska dåligt med förvaringsutrymme på mitt rum, så jag behövde något annat där. Vi kunde inte köpa allt igår, så hyllan till köket får vänta lite till (har letat efter något att ha där i flera års tid) Så istället så blev det två mindre bokhyllor och en sekretär till mitt rum. Det kommer säkert att bli betydligt bättre än innan. Så igår kväll monterade älsklingen och jag ihop de två bokhyllorna, och idag skall vi ta sekretären också. Så nu har jag både ett brunt skrivbord med lock och även en lite mindre billybokhylla med vitrindörr att sälja, eller bokhyllan kanske två personer vill ha just nu, så det vet jag inte riktigt än, men skrivbordet behöver jag bli av med, så ingen av er som behöver ett svartbrunt skrivbord med lock från Ikea? jag tänkte lägga upp det på Facebook, förhopppningsvis idag. 

Men ja, vi höll på till kl 23 här igår kväll, jag ville bara fortsätta att sätta ihop sakerna, men det sista var jag väldigt trött.

Men ja, så idag blir det till att skruva ihop sekretären och sedan börja organisera allt i bokhyllorna och sekretären. Jag kommer att behöva köpa lite lådor också, men får ta det lite längre fram.


På fredag är det ju EU-toppmöte i Göteborg. Just nu verkar det som att jag blir befriad från jobbet, men vi får väl se. De varnar ju för trafikkaos då de kommer att stänga av alla 4 vägar till Hisingen när de skall köras till och från Eriksberg. Varför hade de inte kunnat ha det i Landvetter i stället? då hade de sluppit stänga av så himla många vägar. Vi får väl hoppas att det inte blir sådana stora kravaller som det blev 2001 i alla fall, utan att det blir trafiken som blir det värsta. Men ja, vi får väl se.


Ne nu är det nog dags att gå upp och äta lite frukost.


Ha en bra dag alla bloggläsare! =)

//CarroEllen