CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Söndag 5/11

God morgon bloggen!
 

Ja då var det söndag igen då och idag blir det till att greja lite här hemma och bara ta det lugnt.


I torsdags åkte jag en sväng till Malin efter jobbet. Jag hade nämligen med mig en stor färgkarta som hon ville kolla på då de skall måla om en vägg i lägenheten. Hon bjöd på jättegod middag, stekt lax med potatis och morötter i ugn, och kladdkaka till efterrätt. Tack för en trevlig eftermiddag Malin <3


I fredags var det ju "World sandwich day", och ja vad skall jag säga. De nya kläderna är skitfula och tröjorna är ganska varma. Men ja, vi hade ganska lugnt på förmiddagen, men till lunch drog det på, och vi hade verkligen massor att göra, så det kändes väldigt bra att vi var 4 st som jobbade. Jag slutade lite tidigare i fredags då jag fick stanna över i måndags, men det var väldigt härligt att sluta lite tidigare då eftersom att jag hade stått i linen i flera timmar i streck, och det gillar inte ryggen. Tänk er att stå framåtlutad, inte rakt någon gång under ett par timmar, då får i alla fall jag väldigt ont i ryggen. Men ja, allt hade i alla fall gått bra när jag slutade, så vi hade trots kläderna en trevlig och rolig arbetsdag.


Igår ville jag egentligen bara varit hemma och tagit det lugnt och vilat ryggen och fötterna, men älsklingen ville så gärna åka till Ikea för att köpa lite saker till sitt rum, så det gjorde vi. Jag förvarnade Jesper redan innan om att det kommer att vara mycket folk på Ikea eftersom att det är lov nu, men det trodde inte han. Men ja, det var vi plus resten av Göteborg typ, hur mycket folk som helst verkligen. Men vi fick köpt det som vi skulle, och jag fick kollat på en sekretär som de har, och även en bokhylla. Jag behöver ju bättre förvaring på mitt rum. Mitt skrivbord (som är som en skolbänk typ) är alltid överfull av saker, det går inte att ha ordning däri, och bägge mina bokhyllor, både den jag har på rummet nu och den jag har i vardagsrummet är också överfulla. Men jag skall kolla lite mer på det så får vi se.


Ne nu är det nog dags att gå upp och äta frukost.

Ha en bra dag alla bloggläsare! =)

//CarroEllen