CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Söndag 29/10

God morgon bloggen!


Sitter nu hemma vid köksbordet och har just ätit en kanelbulle till frukost.


Ja, då var det söndag igen och idag skall jag åka till Malin och hjälpa henne och hennes kille att packa upp, de flyttade nämligen igår. Det känns lite roligt ändå, för det var jag som "hittade" denna lägenheten till dem. Så ja, det skall jag göra idag, skall bli trevligt.


I veckan var det en lång tråd i Torslandagruppen på facebook om hälsporre, och där var det någon som tipsade om en speciell strumpa för just hälsporre. Så ja, den beställde jag faktiskt. Jag har ju fortfarande problem med mina fötter, mer eller mindre, det är ganska olika faktiskt. Så de hoppas jag att de hjälper. Jag har ju speciella inlägg i skorna på jobbet, så tanken är att jag skall använda dessa strumporna när jag inte är på jobbet, så får väl se hur det fungerar.


I veckan fyllde älsklingen år, och på sin födelsedag ville han att vi skulle gå ner och äta på T&J, men tyvärr hade de stängt just den kvällen, så vi var där i fredags istället. I present fick han ett par minibyråer att ha på sitt skrivbord av mig och sin bror, och när vi fyllde de byråerna med saker i veckan så kom jag och tänka på hur dålig förvaring jag har på mitt rum egentligen. Jag har flera lådor med saker nere i förrådet som bara är jobbiga att ta fram, sedan har jag en bokhylla på rummet med en del saker, och smålådor där. Och ett skrivbord, eller det är typ som en gammal skolbänk fast lite modernare, där det alltid bara ligger så himla mycket saker i så jag kan aldrig sitta där. Så då kom jag och tänka på en gammal sekretär som mamma, syrran och jag hade när vi bodde på Hälsö. Tyvärr sålde vi den när vi flyttade hit då ingen av oss ville ha den, eller hade plats för den, men idag ångrar jag att jag sa nej till den. Det var en vit sekretär med tre stora lådor under, och 4 små lådor inuti. Så i veckan fick jag syn på en exakt likadan på en säljsida på Facebook. Tyvärr var den ute på Styrsö, och det kändes bara jobbigt att frakta den därifrån, men jag har fortsatt leta resten av veckan, både på FB och på Blocket. Och imorse hittade jag en likadan på Blocket, så den personen skrev jag till, så nu väntar jag bara på svar. Men jag hoppas verkligen att den ser bra ut även inuti, var bara bild på den utanpå. Denna kommer jag att behöva måla i så fall, men det får jag väl göra känner jag då. Men ja, jag väntar på svar därifrån nu. Det hade varit så himla härligt att ha en sådan för då får jag mycket bättre förvaring på rummet också, men vi får se.


Ja nu har vi ju ställt om klockan också. Just när det blir vintertid och man får sova en timme längre så tycker jag att det är väldigt härligt. Jag vaknar oftast tidigare än vad jag brukar göra, men det är ju bara för att klockan egentligen är mer än vad den är då. Så imorse vaknade jag strax efter kl 7, och då hade jag ändå sovit lite mer än 8 timmar. Väldigt härligt att vakna tidigt ibland också, ha hela dagen framför sig.


Ja nu är det snart november, shit vad fort oktober har gått. Igår skulle älsklingen och jag egentligen tagit en promenad och tagit massor av härliga höstbilder, men det blev inte riktigt så. Istället gick vi bort till zoobutiken som tyvärr skall stänga igen, så där köpte vi tre nya fiskar, och sedan var vi och storhandlade. Sedan grejade vi lite här hemma bara och tog det lugnt. Problemet med fiskarna just nu är att alla skall komma överens. Våra Guramis är ganska dåliga på det tyvärr.


Ne nu skall jag nog göra mig ordning, och sedan äta lite mer frukost innan jag skall åka till Malin.


Ha en bra dag alla bloggläsare! =)

//CarroEllen