CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Söndag 1/10

Godkväll bloggen!

Sitter nu hemma i soffan och bara tar det lugnt, skall snart lägga mig och läsa lite tänkte jag.


Ja då har ännu en vecka gått, och jag har varit ganska trött hela veckan.


För en vecka sedan var Ida och jag på Ikea och åt brunch, och för att köpa lite saker efter mötet på jobbet. Vi hade en trevlig förmiddag med mycket skratt.

Annars i veckan har jag träffat Lisa som har kommit hem igen efter en sommar med jobb i Norge. Det var trevligt att träffa henne igen. Sedan har jag bara tagit det lugnt, eller nej, i måndags slutade jag 1 timme tidigare på jobbet eftersom att vi hade mötet en timme på jobbet på söndagen. Men jag kom inte hem en timme tidigare som jag hade hoppats på. Jag gick på bussen på Hjalmar som vanligt, men den bussen kom bara en hållplats innan den gick sönder, så där stod jag och väntade på nästa buss, så segt. När jag väl kom hem så fixade jag ordning lite kaffe och fika. Älsklingen och jag hade bestämt att vi skulle ta en liten cykeltur ner till havsbadskolonin och fika lite där, så det gjorde vi. Det var första gången för i år som vi var där, i vanliga fall brukar vi ju vara där några gånger om året för att bada, men i år har inte jag badat i havet en enda gång.. Känns hemskt att säga, men sant, har däremot badat i sjön ett par gånger. Den cykelturen var i alla fall väldigt härlig, saknar verkligen att cykla, det är ju så himla härligt, men så tråkigt att göra själv.


Igår var Jesper och jag på bokmässan. Det var trevligt, och i år fick jag köpt några böcker till mig själv, det har jag inte gjort de två senaste åren. Men ja, när vi kände oss nöjda och tänkte gå därifrån vid 16 tiden (vi var där kl 11) så läste vi på GP att all trafik var inställd vid Korsvägen. Under dagen hade mamma ringt mig ett par gånger, Malin hade smsat mig, och Lisa hade också ringt mig för att fråga hur det var på mässan, om vi märkte av demonstationen. Och nja, det var en del prat om det inne på mässan. Det var också några poliser där, och en hel del väktare. Men ja, trafiken var inställd där då demonstationen var typ precis utanför mässan, och det var ganska stökigt. Vi läste också på GP att bokmässan uppmanade folk till att stanna inne. Så vi blev kvar där två timmar längre än vad vi hade tänkt. Så när vi kom därifrån så var vi verkligen jättetrötta. Vi var hemma vid 19 tiden och då var vi nöjda med dagen men tyckte det var jobbigt att det blev en sådan lång dag, så vi däckade på kvällen och sov riktigt gott inatt.

imorse var första gången på 2 veckor som jag inte vaknade av klockan, helt underbart.


Idag har vi grejat en del här hemma, tvättat massor, städat en del, handlat och lagat mat för veckan, men har ändå haft en härlig dag tycker jag.


Ne, nu är det dags att göra sig ordning och lägga sig och läsa. Skall först skriva till Ica Maxi Torslanda och påpeka att de förhoppningsvis har skrivit fel på en prislapp:  

Om inte så är det extremt dyr svamp, haha.


Hoppas att ni också har haft en bra helg =)

//CarroEllen