CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Söndag 10/9

Hejsan bloggen!


Ja, då var det höstmånad, jättemysigt tycker jag samtidigt som det känns lite tråkigt att det blir mörkt ganska tidigt på kvällen.


Den senaste veckan har bara flugit förbi. Förra helgen var jag med mamma och syrran i Brevika. Vi fick plockat lite svamp, sedan hade vi det bara mysigt och trevligt inne i vår lilla stuga. Tyvärr var jag sjuk på lördagen så jag orkade inte gå med på alla skogspromenader, eller jag var egentligen redan sjuk på fredagen men jag kunde ju inte ställa in att åka till Brevika, så mycket som jag hade längtat efter det. Vi stannade på MCdonalds och köpte med oss mat som vi åt i bilen, och sedan hade jag bestämt att vi också skulle stanna på Laxbutiken för att köpa med oss lite småsaker att äta när vi kom fram. Så ja, trots att jag var sjuk så hade vi en väldigt härlig och mysig helg bara vi tre.


Annars i veckan har jag jobbat, har varit väldigt trött eftersom att jag var sjuk förra helgen. Men i onsdags var älsklingen och jag i stan en sväng. För några veckor sedan när jag var med Malin i stan så fick jag syn på en grej som jag var tvungen att köpa till mamma i julklapp, men jag köpte den inte då, ville fråga syrran först, så den grejen var jag och köpte i onsdags, så för första gången någonsin så har jag köpt första julklappen Väldigt tidigt. Jesper började prata om jul tidigare i veckan, att han längtar så mycket tills dess, så han köpte ett par julklappar i veckan. Och nu pratar han vidare om jul och så, men jag försöker bara säga att det är alldeles för tidigt, ingen av oss har ju fyllt år än. Men ja, med tre månader kvar till julafton så har man ju ett tag på sig att planera saker och ting.


Igår städade och tvättade vi här hemma hela dagen, och idag har vi tagit det väldigt lugnt, fixat lite på balkongen bara inför hösten och sedan lagat lite mat till veckan.

Veckan som kommer får vi se vad som händer, kanske skall träffa Malin i stan en sväng, får se lite vad som händer.


Här kommer lite bilder från Brevika


   


Hoppas att ni också har haft en bra helg =)


//CarroEllen