CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Slut på semestern

Hejsan bloggen!


Ja då var det slut på semestern och imorgon väntas jobb igen. Som vanligt har det gått alldeles för fort, hade gärna varit ledig ett tag till. Men nu är det bara att gilla läget och göra det bästa av det. Jag känner mig väldigt nöjd med den här sommaren annars, trots att vädret inte direkt har varit som man önskat. Men eftersom att jag har väldigt svårt att slappna av när jag är hemma så har vi faktiskt inte varit hemma så mycket denna semestern, eller vi har varit hemma ett par dagar i streck innan vi har åkt iväg igen.

Första veckan var vi några dagar på Donsö. Då var det riktigt bra väder, så då satt jag ute på altanen i solen och lugnet och löste korsord, det var verkligen helt underbart. Sedan har vi ju varit i Stockholm som jag skrivit om i tidigare inlägg. Det var också väldigt trevligt och härligt att komma bort lite. Veckan efter var vi i Varberg, på stadshotellet och Asia spa och hade det väldigt härligt och trevligt. Tre dagar innan vi skulle till Varberg så blev jag sjuk. Det började på lördagkväll. Söndag och måndag låg jag utslagen och orkade inte göra någonting. Jesper tryckte i mig citron- och ingefärste och även äppelcidervinäger blandat med vatten för att jag skulle bli frisk. Om det hjälpte vet jag inte, men på tisdagen när vi skulle åka så mådde jag mycket bättre.

I Varberg åt vi i vanlig ordning enormt god mat och var mestadels av tiden uppe i spaat, vi var också ute en sväng på marknaden på torget men hittade inget.


Dagen efter att vi kom hem från Varberg så åkte vi ut till Donsö igen. Denna gång var det dags för hamnfest. Jespers föräldrar hade också köpt en del Ikeasaker som vi hjälpte de att sätta ihop. Så vi hade en trevlig helg även då.


Denna veckan har vi varit i Brevika ett par dagar vilket också var väldigt roligt, trevligt och mysigt. Vi var väldigt mycket folk så alla fick inte plats i huset, så några tältade och Jesper och jag sov i ett rum som vi gjort ordning till sovrum i gamla ladugården. Och tro det eller ej men jag badade faktiskt i sjön två gånger, dock var det ganska kallt så jag låg inte direkt i någon längre tid, men en som badade många gånger var en hund som var med däruppe, hon älskade verkligen att bada, och kunde också springa runt som en galning jättesnabbt, så det var väldigt roligt.


Ja, så för att sammanfatta denna semestsern så har vi gjort väldigt mycket, inte varit hemma så mycket, men haft det väldigt roligt och trevligt.


 

Varberg. Ena dagen, frukost, middag och efterrätt.


Från spaat


 

Brevika. Jesper och jag var ute och rodde en sväng, och hunden som var med.


 

Brevika. Vi grillade på bryggan bägge kvällarna, men första kvällen var det delvis regn, men andra kvällen såg det ut så här.


 

Brevika. Och så här. Jesper försökte ta kort på stjärnorna som man ser väldigt tydligt däruppe eftersom att det typ inte är några lampor, och detta blev den bästa bilden.

 

 


Hoppas att ni också har haft en bra sommar =)


//CarroEllen