CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

"En vacker natt" i Trädgårdsföreningen

Halloj bloggen!


Söndag idag, och jag känner mig ganska trött. Jag var hemma vid 12 tiden inatt då Malin och jag var på Gesslekonserten "En vacker natt" i Trädgårdsföreningen. Den var jättebra, men lite jobbigt att stå upp hela tiden, och med två förband också. Men ja, Malin och jag träffades i stan vid 16 tiden. Vi gick då och köpte lite middag som vi satte oss utanför Trädgårdsföreningen och åt. Vädret kunde inte varit bättre, det var varmt och både moln och sol, helt perfekt, precis sådant väder det skall vara när det är konsert.

Kl 18 var insläppet och vi var där typ 10 min innan, och då var det en del kö. Det gick i alla fall ganska fort och eftersom att vi var där så tidigt så hade vi kunnat ställa oss typ precis framför scenen, men vi kände att vi inte ville det, så vi ställde oss en liten bit bak, och det var helt perfekta platser.

Efter lite mer än 3 timmars väntande så började äntligen Gessle spela. Det var en väldigt blandad konsert med låtar från hans egna album, från Gyllene och från Roxette, vilket gjorde att det blev lite annorlunda, och även både gamla och nya låtar. Men det gjorde att det inte var helt självklart vilken låt som var nästa. Den var riktigt bra. Jag kunde inte alla låtar helt, men alla refränger. En av de nya låtarna kunde jag bara refrängen till, likaså Roxettelåtarna och "Honung och guld" Det är verkligen en speciell känsla på konserter när hela publiken sjunger med i låtarna, och framför allt "Sommartider" där publiken i vanlig ordning fick sjunga mycket själva, alltid lika roligt. Jag har ju faktiskt varit på ett antal konserter med Gessle nu, 2004 på Ullevi, 2007 (tror jag det var) på Slottskogsvallen, 2013 på Ullevi och nu 2017 i Trädgårdsföreningen. Men ingen annan konsert slår den på Ullevi 2004. Det var min första konsert jag var på någonsin, men också den största, vi var väl typ 60000 personer på den. Men alla konserter har varit grymt bra på sitt sätt. Tack Malin för en riktigt rolig och trevlig kväll!


 


//CarroEllen