CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Härliga dagar på Donsö

Hejsan bloggen!


Sitter nu hemma i soffan och bara tar det lugnt, ute regnar det så det blir nog en innedag idag.


De två senaste dagarna har vi varit hos Jespers föräldrar. Vi hade det väldigt härligt och trevligt. I tisdags kväll grillade vi, sedan var det tvkväll, Allsång på Skansen och Morden i Midsomer.

I onsdags var det jättebra väder, varmt och knappt ett enda moln på himlen på hela dagen. Under förmiddagen tog vi det bara lugnt. Vi åt frukost ute på altanen, och bara tog det lugnt. Strax före 14 tiden tog jag tillsammans med Jespers föräldrar färjan över till Styrsö, vi skulle gå med på en guidad tur runt det gamla militärområdet. Innan promenaden var jag orolig över att jag skulle få väldigt ont i fötterna, men eftersom att det typ bara var bergsklättring så var det faktiskt inga problem alls, tvärtom, så det var väldigt härligt. Just den guidade turen var väl inte så jättemycket att ha, men det var lite intressant ändå, och väldigt härligt att få gå en ordentlig bergspromenad på 2,5 timme, det var väldigt längesen jag gjorde det. När vi kom tillbaka till Donsö så kände i alla fall jag mig ganska trött i benen och fötterna, men det var väldigt härligt. När vi kom tillbaka gick vi ner och badade, eller jag badade inte, jag badade bara fötterna lite, det var alldeles för kallt för mig. Under kvällen var vi nere på Isbolaget och åt middag. Jag åt varmrökt Donsölax med dillslungad färskpotatis och lite annat gott till, jättemumsigt. Senare under kvällen satt vi och kollade på en film "Den stora vänliga jätten, SVJ" Den var väldigt trevlig faktiskt, har ni inte sett den så gör det!


Igår förmiddag åkte vi hem, eller vi åkte vägen förbi Backaplan då Jesper hade lite saker han behövde köpa. Nästan hela eftermiddagen igår satt jag på balkongen, det var alldeles lagom varmt i skuggan, och så mycket mysigare där ute nu när vi har fått köpt ett parasoll också. Så ja, där satt jag och löste korsord och fixade med lite bilder. Igår kväll grillade vi här hemma, thaimarinerad kyckling med majskolvar och paprika med ris och kall sås, jättegott.


Imorgon blir det till att gå på konsert med Malin, skall bli trevligt. Vi skall se "En vacker natt" med Per Gessle, skall bli trevligt.


     //CarroEllen