CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

5 dagar kvar

Godkväll bloggen!


Sitter nu hemma i soffan och bara tar det lugnt.


Igår var jag med min morbror och hälsade på morfar en kort sväng. Sedan åkte jag in till stan och träffade Malin. Vi gick runt i lite affärer, och avslutade kvällen med god middag på Vapiano, risotto med kyckling och sockerärter blev det för min del, och avslutade med en väldigt god tiramisu. Tack Malin för en trevlig eftermiddag och kväll! <3


Idag har älsklingen och jag grejat lite här hemma och bara tagit det lugnt. Gjorde kycklingsallad till middag idag, hur gott som helst. Sedan fick vi bokat tåg ner till Varberg idag också. Så ja, nu har vi bokat allt för semestern som vi har planerat hittills. Det blir Stockholm två nätter, och sedan Varberg två nätter, skall bli väldigt trevligt, roligt och mysigt.

Ja nu är det bara 5 arbetsdagar kvar till vi börjar vår semester, längtar massor verkligen. Vila upp oss och bara göra det som vi känner för. Vi pratade lite om att gå ut och äta på fredag för att fira att vi går på semester, så det blir nog vårat vanliga ställe nere på torget, äta deras goda hamburgare.


Ne nu skall jag kolla på en Wallander som Jesper just satte på på tvn en stund innan jag somnar.

Hoppas att ni också har haft en bra helg =)


//CarroEllen