CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Söndag 2/7

Hejsan bloggen!


Sitter nu hemma vid köksbordet och äter lite glass medan Jesper har börjat med middagen.


Nu har vi bara 10 arbetsdagar kvar innan semestern, längtar massor verkligen.

De senaste veckorna har vi haft fullt upp. De två senaste helgerna så har vi inte varit hemma. För två veckor sedan var vi i Brevika med mamma. Jesper tog det mest lugnt där då hans allergi var väldigt påtaglig. Mamma, jag och några andra släktningar röjde massor av buskar och klippte gräs och så både hela lördagen och halva söndagen. Och lördagkvällen avslutades med grillning på bryggan där vi hade gjort ordning under dagen. Så ja, vi hade det väldigt härligt, trevligt och mysigt där.

Förra helgen, midsommar, var vi hos Jespers föräldrar. Vi åt midsommarmat och bara tog det lugnt, väldigt härligt det också.

Igår hade vi egentligen tänkt att åka till Botaniska trädgården och gå runt där, men jag hade lite för ont i mina fötter för att orka det kände jag, så istället åkte vi in till stan och kollade på glasögon till älsklingen. Vi fick köpt lite andra småsaker, jag köpte två stycken spindelskrämmor, får se om de fungerar bara. De fungerar så att man sätter de i vägguttaget så ger de sig ifrån ett ljud som tydligen uppfattas som väldigt störande för spindlar, dock inget vi hör som tur är.

Idag har vi grejat massor här hemma (som vanligt), det jobbiga är att det blåser så himla mycket ute nu så vi kan inte ha öppet så mycket som vi hade önskat, så det är väldigt varmt i hela lägenheten.


Ja, som sagt var, 10 arbetsdagar kvar innan semestern, och vi längtar verkligen massor till den nu, det är verkligen behövligt. Och med tanke på vädret just nu så känns det som att vi har valt helt rätt att ha sen semester, troligtvis blir det bättre väder i alla fall en vecka då.


Här kommer lite bilder från när vi var i Brevika, nu skall jag hjälpa älsklingen med maten.


   


//CarroEllen