CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Sista dagen imorgon

Hejsan bloggen!

Sitter nu hemma i soffan och bara tar det lugnt, är själv hemma ikväll då Jesper skulle iväg på något och kommer hem lite senare, men härligt att vara lite själv ibland också.

Ikväll blir det till att greja lite här hemma tror jag, om jag orkar, är verkligen jättetrött nu. Nu har verkligen kroppen börjat stänga av på jobbet. Imorgon är ju min allra sista dag på Stigs center, 5,5 år har jag ändå varit där, men sedan vi bytte ägare så har ju allt blivit kaos. Jag kommer att vara ledig 4 dagar innan jag börjar i den andra restaurangen på tisdag. Det känns väldigt härligt att vara lite långledig, få avslutat och andas ut lite innan nästa ställe.

Ja som sagt var, ikväll blir det till att greja lite här hemma, skall ha middag med både nuvarande och gamla Subwayare till helgen vilket skall bli väldigt trevligt.


Just det ja, i måndags träffade jag en gammal arbetskamrat som slutade hos oss tidigt i våras tror jag det var. Vi åkte hit hem och lagade tacos och satte oss och kollade på två olika, lite längre spökklipp på youtube och hade det väldigt trevligt och mysigt, tack Louise för en riktigt trevlig kväll! =) <3


Ja, sista dagen då imorgon, och vad skall jag säga. Det känns väldigt härligt eftersom att jag inte har mått så bra på jobbet de två senaste åren av olika anledningar. Men det känns samtidigt väldigt konstigt, kanske inte så konstigt egentligen eftersom att jag faktiskt har varit där i 5,5 år. Även om jag inte byter jobb helt och hållet, så byter jag ändå restaurang och det blir nytt folk (känner dock chefen sedan tidigare) och nya rutiner att komma in i. Jag kommer ju såklart sakna folket på Stigs center, men nu blir det till att lära känna lite nytt folk också, och det kommer säkert bli jättebra.


Ne, nu är det nog dags att gå och fixa lite middag. Ha en fortsatt bra kväll alla bloggläsare! =)

//CarroEllen