CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Lördag 11/3

God morgon bloggen!


Då var det äntligen helg igen, och idag vaknade jag kl 7, lite för tidigt en lördag egentligen, men jag somnade kl 9 i soffan igår, och vaknade bara en gång i natt av något konstigt ljud ute, men somnade om ganska snabbt igen.


Den här veckan har känts lite konstig, kanske för att det har varit Sofias sista vecka på jobbet, hon slutar på måndag. Detta känns jättekonstigt och kommer att bli väldigt tomt. Det är liksom bara jag kvar av de gamla. Vi har ju jobbat ihop i nästan 5,5 år. Men ja, det löser sig så småningom för mig med.


Igår träffade och pratade jag med tre personer som var väldigt längesen jag pratade med. När jag öppnade på morgonen på jobbet så kom vår gamla Subwaykontrollant förbi. Under en period när vi hade vår förra chef så hade jag ganska mycket kontakt med henne, så vi pratade en del igår om företaget, hon vet saker som inte jag vet och tvärtom, så vi pratade en stund, mer än så kan jag inte skriva. Men det var väldigt härligt att få prata lite med någon som sitter lite högre upp i Subway om hur vi har det på jobbet. Och hon är den första inom jobbet som frågat mig hur jag känner nu när Sofia slutar, ägarna bryr sig inte alls om hur vi mår. Hon vet nämligen att Sofia och jag har jobbat ihop väldigt länge, och hon vet läget på våra ägares restauranger. Så ja, det var härligt att få pratat lite med henne.

Strax innan lunchen kom vår första chef förbi och pratade med oss, vilket var väldigt trevligt. Henne saknar jag fortfarande mycket på jobbet då hon var en väldigt bra chef, och vi jobbade ju väldigt mycket tillsammans också, så det är trevligt att hon kommer förbi ibland.

Jag har ju under två veckor jagat arbetsförmedlingen då jag vill få samma hjälp av de som jag fick när jag började på Subway. Jag fick ju tag på en person förra veckan som verkligen lyssnade och frågade saker, och hon lovade att höra av sig inom några dagar. Jag har försökt få tag på henne igen ett par gånger den här veckan då hon inte har hört av sig igen. Men igår eftermiddags ringde min telefon när jag var på jobbet. Jag hann svara, och det visade sig vara min gamla sius som hjälpte mig att hitta jobbet på Subway. Jag blev väldigt glad över att hon hörde av sig, för det är precis hennes hjälp jag vill ha. Men hon hörde på mig att jag lät ganska stressad, vi hade mycket att göra på jobbet, så jag skall ringa upp henne nästa vecka när jag har tid att prata. Så nu hoppas jag verkligen att jag får den hjälp jag vill ha av dem.

Annars i veckan så har jag fortsatt skicka in ett par jobbansökningar, och jag kollar varje dag om det kommer upp något nytt, men än har ingen hört av sig. Så det var de tre som jag pratade med igår.

Denna veckan har jag också varit enormt trött. Jag har inte orkat bry mig om saker på jobbet, jag har gjort allt det vanliga som behöver göras varje dag, men inte mer än så. Sedan har jag somnat runt 21 tiden varje dag hela veckan. Jag jobbade morgon i torsdags, och under eftermiddagen var Jesper och jag nere på Iems och kollade lite bara, men hittade inte direkt något.


Nu imorse satte jag mig och började skriva en liten punktlista om vad som faktiskt har hänt på jobbet, för att sedan kunna börja skriva om företaget, men nu när jag inte har pratat så mycket med någon om detta den senaste veckan så var det helt plötsligt svårt att komma på vad som faktiskt har hänt. Jag fick i alla fall skrivit upp ett par punkter, och sedan får jag hoppas att jag kommer ihåg fler saker med tiden.


Idag blir det en hemmadag, har massor av tvätt att tvätta, skriva lite, fortsätta bygga ihop en av kristallpusslen som jag började på i veckan, och lite städning som vanligt.


Ha en bra dag alla bloggläsare! =)

//CarroEllen