CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Äntligen helg!

Godkväll bloggen!


Ja då var ännu en jobbvecka slut, och ytterligare en konstig arbetsvecka. Jag och en annan person på jobbet har pratat väldigt mycket om jobbet i veckan vilket har varit väldigt härligt. I helgen var det nämligen slagsmål på restaurangen. Tack och lov så skadades ingen av de som jobbade, och inte heller några andra kunder mer än personen som blev slagen, och inte heller restaurangen skadades. Men för varje liten eller stor sak som händer på restaurangen nu, det kan handla om vad som helst så förstår vi alltmer vilka skitstövlar till ägare vi har. Jag vill inte skriva mer än så, för jag känner att jag trots allt fortfarande jobbar inom företaget, men den dagen då jag slutar där, då kommer jag troligtvis sätta mig och skriva ett långt inlägg här om företaget. Nu skall ni inte tänka att alla Subway är likadana, för vi är franchiseföretag, men inom det företaget jag jobbar så är det så.. I veckan skickade jag i alla fall in mitt CV till ett ställe som jag har tänkt skicka till länge, men det har bara inte blivit av, men jag har inte hört något från de än, får väl se. Och sedan skall jag skicka in till Maxi igen också. Den här veckan har jag varit så fruktansvärt trött, all energi har gått åt till att vara sur och irriterad över jobbet, så flera dagar i veckan har jag somnat tidigt. I onsdags tror jag det var så somnade jag typ kvart i 8 i soffan, vaknade kl 9 av att Jesper väckte mig, då gick jag och lade mig i min egna säng och somnade igen. Sedan har jag somnat senast kl 21 varje dag hela veckan, härligt ändå att somna så tidigt ibland.


Idag slutade jag lite tidigare, eller jag hade 40 min att ta ut från när vi hade personalmöte. Så jag lyckades ta ut de idag, så jag var hemma nästan 1 timme tidigare än vanligt, jättehärligt. Så ja, när jag kom hem röjde jag i köket och startade diskmaskinen. Sedan lade jag mig i soffan och kollade på ett nytt spökklipp på Youtube som var 1,5 timme långt. Efter det hade jag lite energi igen så då fixade jag bara lite middag innan jag satte mig vid datorn en liten stund igen, för att sedan röja lite här hemma. Jesper var på AW med jobbet ikväll så han kom just hem, så jag har varit själv hela eftermiddagen och kvällen, ganska härligt det ibland också, det var behövligt kände jag. Jag satte på lite musik förut också när jag grejade, jättehärligt, det är inte något jag har gjort på länge nämligen.


Imorgon blir det till att åka ut till Jespers föräldrar och fira en födelsedag, och på söndag blir det troligtvis bara till att ta det lugnt, har en del småsaker att göra här hemma som vanligt.


Ha en riktigt bra helg alla bloggläsare! =)

//CarroEllen