CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

söndag 22/1

Godkväll bloggen!


Förra inlägget jag skrev var nästan klart när det kom upp "den här fliken har kraschat" och när jag återställde sidan så var rubriken det enda som sparades, så tröttsamt, så nu får jag försöka skriva om allt igen.


Den här helgen har varit väldigt härlig. Igår var älsklingen och jag i stan några timmar. Jag skulle hämta ut mitt nya pass och leg, och Jesper fixade nytt pass till sig. Sedan gick vi runt lite i stan, Jesper hade lite småsaker han skulle köpa, och jag var ute efter en liten väska till min filmkamera. Tyvärr hittade jag ingen liten väska till kameran, jättesvårt att hitta verkligen, använder alla GoPro eller systemkameror när de filmar idag? Så jag får helt enkelt bara leta vidare.

Under kvällen tog vi det bara lugnt här hemma.


Idag har vi haft en väldigt härlig dag. Vi har varit ganska trötta så jag har bara tvättat en del, och sedan har jag suttit vid datorn och kollat på youtubeklipp från L.T.G.S (LaxTon Ghost Sweden, Svenska spökjägare). De klippen är väldigt spännande faktiskt, och ganska intressanta. Tidigare har jag också suttit och kollat på Spökvandringarna som Jocke och Jonna har gjort, och då har L.T.G.S också varit med. Så om ni gillar att kolla på spännande saker, så kolla på de vet jag.

Under eftermiddagen var älsklingen och handlade, och när han kom hem så lagade vi tre maträtter. Vi skall nämligen försöka komma in i en liten annan rutin med matlagningen. Vi är nämligen bäggetvå väldigt trötta när vi kommer hem från jobben på vardagarna, och ingen av oss orkar egentligen laga mat då, så nu har vi lagat det mesta ikväll och det är bara småsaker att göra några av de andra dagarna för veckan som kommer, typ som att bara göra lax i ugn och lite sådant, så det blir säkert bra.


Ne, nu är det dags att röja lite i köket innan det är dags att sova, klockan ringer ju i vanlig ordning 5:20 imorgon.


Hoppas att ni också har haft en bra helg =)

//CarroEllen