CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Sjuk

Hejsan bloggen!


Sitter nu hemma i soffan och känner mig väldigt rastlös samtidigt som jag inte orkar göra någonting.

I onsdags kände jag mig som en zombie på jobbet, jag var jättetrött och hade verkligen ingen ork alls, saker och ting tog mycket längre tid än vad det brukar göra. Så i torsdags var jag hemma, kände mig fortfarande bara helt orkeslös, samma under fredagen. Fredagkväll började förkylningen komma, och den natten sov jag inte mycket alls. Jag drömde massa konstigt och vaknade massor av gånger. Lördagen var väl den dagen då jag kände mig mest sjuk. Igår hade jag lite energi så vi slängde ut julgranen här hemma, och så tog jag mig en kort promenad på 10 minuter, och städade sedan från granen när jag kom hem. Efter det var jag helt slut.

I förmiddags kände jag mig okej, fortfarande tung i huvudet, men ändå bättre jämfört med i helgen. Så i förmiddags grejade jag lite här hemma, men under eftermiddagen kom febern. Jag har inte jättemycket feber men tillräckligt för att jag inte skall orka göra någonting typ, och så känner jag mig väldigt tung i huvudet. Grejen är den att jag är ju inte den som är sjuk och hemma från jobbet i vanliga fall, men idag fanns det INGEN som kunde jobba för mig, så stackars chefen har fått stå själv på jobbet. Det känns som att jag straffar henne för att jag är sjuk, för att ingen annan kan jobba för mig, hur sjukt låter inte det? Men ja, det är så våra ägare vill ha det. De tycker inte att man skall vara sjuk, och även om man är det så skall man jobba ändå. Är det bara jag som inte förstår mig på den personalpolitiken?... Men ja, jag skall till jobbet imorgon i alla fall. Jag har börjat klättra på väggarna här hemma nu, avskyr verkligen att vara hemma och sjuk såpass länge. Sedan är det också att om jag skall vara hemma imorgon också så hade jag behövt fixa sjukintyg idag, jag trodde det var efter 7 dagar, inte 5? Andra år har jag varit sjukare  än vad jag är idag, men aldrig tidigare att jag har behövt fixa sjukintyg då. Men ja, jag skall till jobbet imorgon i alla fall för här hemma orkar jag inte vara längre, och jag hoppas verkligen att febern försvinner och att jag orkar morgondagen.


Ja, det var väl det jag hade för just nu. Jag har suttit så mycket vid datorn de senaste dagarna (mycket mer än vad jag är van vid) så mina ögon gillar verkligen inte mig nu, så nu måste jag lägga ifrån mig datorn igen.

//CarroEllen