CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Härlig helg

Hejsan bloggen!

Ja då var snart denna långhelgen över, och jag har haft det väldigt härligt, nästan precis en sådan helg som jag behövde.


I fredags städade Jesper och jag ju här hemma, igår tog vi det bara lugnt. Jag satt mest vid datorn och kollade på en serie, en norsk gammal julkalender och bara tog det lugnt. Älsklingen har lyckats bli sjuk nu tyvärr, så det blev ingen stan igår som vi hade tänkt, så idag har jag fått ta hand om honom och har bara tagit det lugnt också, kollat en del på youtube och bara smågrejat lite. Så ja, vi har haft en väldigt härlig och lugn helg, underbart.

Nu i eftermiddag och kväll skall jag gå och handla och sedan laga mat ikväll. Vanligtvis brukar ju Jesper göra det, eller vi går ibland och handlar tillsammans, och så lagar han middag. Men jag avskyr verkligen att gå och handla, tycker det är så himla tråkigt, så just nu drar jag mig bara för att göra det, trots att jag vet att jag måste göra det snart innan vi blir hungriga igen, eftersom att det är jag som skall laga maten ikväll. Middagen ikväll blir i alla fall kycklinggryta med spenat och soltorkade tomater med pasta till, jättegott, receptet hittar ni här.


Ja nu dröjer det tills det är kortvecka igen, nästa gång är väl i påsk tror jag, och det var väl sen påsk i år har jag för mig?

Som vanligt vid den här tiden på året så längtar jag så himla mycket till att få åka skidor igen. Nu är det ju några år sedan jag åkte, men jag längtar lika mycket efter det varje år. Mina skidor står ju nere i förrådet så de ser jag ju ibland. Problemet är ju att man behöver ha bil för att åka på skidsemester, eller det går ju att ta bussresa, men då måste man släpa på allt själv, skidor, stavar, pjäxor och en stor väska det klarar inte riktigt jag, så det alternativet finns inte tänker jag, så det är ju därför vi inte kommer iväg något år. Ne jag får nöja mig med att kolla på gamla bilder från fjällen med Malin och hennes familj, det var så trevligt. Här kommer en bild på Malin och mig från Sälen 2012, det var så himla mysigt. 


Ne, nu kanske det är dags att göra sig ordning och gå ner och handla så det blir någon middag kväll.

Hoppas att ni också har haft en bra helg =)


//CarroEllen