CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Torsdag 5/1

Hejsan bloggen!


Ja då var det torsdag igen och idag blir det till att jobba kväll, men det är härligt att det är röd dag imorgon så det blir långhelg igen, det gillar vi.


Ja, nu sitter jag och för första gången skriver på den nya datorn. Jag försöker vänja mig vid den sakta men säkert. Skärmen är ju ganska annorlunda till skillnad mot den gamla datorn, och text blir helt annorlunda på denna nya datorn, har inte fått ordning på det än, och kommer troligtvis inte få det helt heller, Jesper menar att jag bara får vänja mig vid det, och det gör jag väl så småningom. Tydligen är det helt annan teknik i nya skärmar som inte våra ögon hinner med att utveckla i samma takt, vilket gör att det uppfattas suddigt, det är i alla fall så Jesper har förklarat det. Hans dator är likadan med skärmen och jag har problem med den också, men som sagt var, jag vänjer väl mig tids nog.


Ja, nu har den riktiga vintern kommit till Göteborg också, dock inte så mycket snö, men det är bättre än inget. Sedan är det typ 10 minus ute nu, jättemysigt tycker jag. Så idag blir det tjockaste ulltröjan och termbyxor på när jag åker till jobbet.


Till helgen får vi se lite vad som händer, men imorgon tänkte vi ha en hemmadag, städa och greja lite. Jag tog lite kort imorse på nya kläder som jag köpte i veckan som jag tänkte skriva lite om här ocskå, men det får bli i helgen.


Jag brukar inte ha något direkt nyårslöfte eftersom att det aldrig hålls, men i år har jag bestämt mig för att jag skall stressa mindre och ta saker och ting som det kommer mer, jag skall göra mer saker som jag tycker är roligt, än saker som jag måste göra. Yrseln som jag hade för typ 1 år sedan kommer och går nu igen, och den vill jag inget hellre än att få bort, och jag vet ju att det beror på stress, och att det mesta är pga jobbet, inte allt med mycket. Så ja, jag skall verkligen ta tag i mig själv nu och se till att jag kommer att må bättre och känna mig gladare igen, så får vi se hur det utvecklas, men det känns som en början i alla fall.


Ne nu måste jag sätta mig och äta lite lunch innan jag skall åka till jobbet. Ha en bra dag alla bloggläsare! =)


//CarroEllen