CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Snart julledighet

Hejsan bloggen!


Torsdagförmiddag, jobba kväll idag, men för min del är det bara idag kvar att jobba sedan går jag på 4 dagars julledighet, underbart, det behövs verkligen nu. Jesper den gottegrisen skall troligtvis vara ledig hela nästa vecka, men han har mycket övertid att ta ut så det behöver han. Men ja, idag blir det jobb och 20:30 ikväll går jag på julledighet, såvida vi inte har jättemycket att göra och vi inte är klara tills den tiden. Jag skulle kunna tänka mig att det är en liten resdag idag, men de flesta åker imorgon. Resdagar brukar ju vi ha massor att göra på jobbet eftersom att vi ligger längs med motorvägen. Men ja, imorgon blir det till att sova ut, sedan skall jag baka två saker, Snickerskakor och mjuk pepparkaka. Sedan måste jag gå och köpa julklapp till morfar, tänker att jag köper lite ost och korv. Sedan skall vi klä granen imorgon ocskå, och spela bingolotto hoppas jag. Sedan skall jag fixa det sista med julklapparna, skriva på de bara. Det känns faktiskt väldigt skönt att vi inte skall ha julen här i år som vi haft de två senaste åren. Det har varit väldigt roligt och trevligt men det är ju så himla mycket jobb som ligger bakom. jag känner liksom att jag inte hade orkat det i år, även om jag tycker det är roligt att ordna sådant.


I mellandagarna har älsklingen och jag lite saker vi behöver göra. Först behöver vi bäggetvå fixa nya pass, kanske helt fel tid att ordna det då troligtvis alla andra är där ocskå. Men är det någon som vet hur långt innan man måste fixa nytt pass innan det andra går ut?

Sedan skall jag försöka köpa ny dator, den jag har nu har jag haft sedan 2010, och den är väldigt trött, och sedan jag halkade i trappan ute på Donsö för några år sedan och tappade datorn i trappan så har den inte fungerat ordentligt sedan dess heller, den dör bara rätt vad det är utan anledning och säger att den är urladdad. Sedan pratade vi om att gå på bio och se 101 åringen, men får se hur det blir med det, vi behöver ju bara vara hemma också och ta det lite lugnt med. Men en ny dator och fixat pass hoppas jag att vi ordnar då jag är i stort behov av bäggedelarna så snart som möjligt.


Ne nu måste jag gå och göra mig ordning. Ha en bra dag alla bloggläsare! =)

//CarroEllen