CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Första advent

Godkväll bloggen!


Sitter nu hemma i soffan och slökollar på ett naturprogram.


Ja då var det första advent igen, och älsklingen och jag har julpyntat lite här hemma, suttit upp julstjärnor, ljusslinga på balkongen, adventsljus och julduken är på köksbordet, mysigt.

Idag har min pappa och hans fru varit här på lite försenad födelsedagsfika. Älsklingen och jag hade bakat mjuk pepparkaka och dumlegömme, jättegott, och vi hade trevligt. De hade med sig alla mina gamla gosedjur och dockor som jag hade när jag var liten. Det var väldigt roligt att få se de igen, dock luktade de typ mögel, antagligen hade de legat på vinden. Så ja, några av de fick sig ett bad nu ikväll, hoppas att de torkar och luktar bättre imorgon.


Ja, de senaste två veckorna har gått så himla fort, och det känns som att jag har haft fullt upp. Förra helgen var jag tyvärr sjuk, låg hemma utslagen i soffan hela lördagen, och var väldigt trött på söndagen. Och i veckan har jag haft en riktigt jobbig hosta så har varit väldigt trött efter jobbet.

Igår var jag med mamma på Frölunda torg och shoppade. Jag fick köpt ett par bikinitrosor som jag behövde, älsklingen och jag skall ju till Varberg snart, och mina gamla badkläder är väldigt slitna. Sedan fick jag köpt lite småsaker, en fin långklänning och finskor att ha till kjol och klänning. När vi är i Varberg och skall äta middag på kvällen så har jag aldrig haft några bra skor till det, har alltid använt mina kängor, kanske inte direkt så roligt, så tillslut hittade vi ett par skor också. Bild kommer längre ner.


Asså den mögellukten från alla gosedjur och dockor har verkligen suttit sig i min näsa, känner det hela tiden, äckligt!

Ja, annars är väl allt som vanligt. De nya arbetsskorna blir bara bättre och bättre. Nu har jag använt de i två veckor och jag har inte alls lika ont i fötterna längre, och jag kan gå när jag kommer hem, det har jag haft svårt att göra tidigare, underbart! Hoppas verkligen att hälsporren snart försvinner helt så jag slipper den skiten, jag vill ju ut och gå promenader igen, saknar verkligen det.

Första advent idag och Jesper tycker om att säga att han redan har köpt alla julklappar. Själv har jag köpt två stycken, men vet typ vad jag ska köpa mer till en person, annars har jag ingen aning till några andra. Vad ger man sin sambo i julklapp? Han önskar sig ingenting och jag har verkligen inga idéer alls om vad jag kan köpa till honom, skjorta är det enda jag kommer på, men det vill han inte ha... Tips snälla!


Nu började ett intressant program på tv "Island runt" det kanske jag skall kolla på, eller njae, jag borde sova snart, skall upp 5:20 imorgon.

Hoppas att ni har haft en bra första advent =)


 

Långklänningen och skorna jag köpte.

  

När första ljuset brinner står julens dörr på glänt

och alla är så glada att fira få advent

 

 


//CarroEllen