CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Måndag 14/11

Hejsan bloggen!


Ja då var denna måndagen snart över. Måndagar, vad säger ni, gillar ni första dagen på veckan? Det gör inte jag. Måndagar är alltid röriga på jobbet efter helgen, och själv är jag alltid trött.

En sak som känns väldigt härligt idag är att jag inte alls har lika ont i fötterna som jag haft de andra veckorna. Nu har jag bara gått en dag med de nya skorna, men när jag köpte de så sa de ju att med de nya inläggen så lär jag troligtvis få ondare i fötterna under några veckor, innan det känns bättre. Men ja, första dagen med skorna, och för första gången på 1 eller två månader så har jag kunnat gå i samma skor hela dagen. De nya skorna känns verkligen så mycket bättre att gå i. De är så mycket mjukare, och lite högre så jag blir lite längre vilket känns väldigt bra. Jag har ju fortfarande ont i fötterna men inte alls som jag haft tidigare. Nu hoppas jag att det fortsätter så de kommande veckorna, och att jag inte får ondare som de sa på Grolls.


Ja, helgen var verkligen helt underbar, precis ännu en sådan helg som älsklingen och jag behövde. Vi tog det bara lugnt och grejade litegrann här hemma. Jättehärligt.


Nu känner man igen novembervädret igen, i alla fall här i Göteborg. Regnet står som spön i backen och det är några plusgrader. Fast jag hade mycket hellre haft snö istället för regn, snö är ju så mycket mysigare! Men ja, snön kommer väl så småningom hit också. Just det ja, jag fick idag veta att jag har fått ledigt dagen innan julafton, så härligt. Så den helgen blir en långhelg, 4 dagar, gött.

Just nu längtar jag dels till fredag då jag skall med familjen och troligtvis Malin också på julmarknaden på Tjolöholm, funderar lite på att eventuellt ta med mig filmkameran, vad tycker ni?  Sedan längtar jag också mycket till när älsklingen och jag skall till Varberg igen och gå på spa.


Ne, nu måste jag kolla maten, idag blir det egenmarinerade kycklingklubbor i ugn, mums!

Ha en bra kväll alla bloggläsare! =)

//CarroEllen